ce este utilizarea vitaminelor

Vitaminele oferă beneficii neprețuite sănătății umane. Ei îmbunătăți sistemul imunitar, a restabili activitatea tuturor organelor corpului scut împotriva noilor boli și de a ajuta să facă față cu boli existente. Ei bine, lipsa acestor substanțe amenință cu o abatere în muncă a multor organisme interne. Deci, dacă o persoană nu are suficiente vitamine, care vin în mod natural, adică. cu alimente, este nevoie să se recupereze rezervele lor cu suplimente alimentare sau alte dispozitive medicale.

Care este utilizarea vitaminelor?

Astăzi a învățat suficient de vitamine, menite să reglementeze cele mai importante procese din organism, precum și protecția împotriva influențelor negative asupra mediului. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste substanțe are propriile funcții și scop, ia în considerare funcțiile principale ale mai multe vitamine:

 1. Vitamina A. El este responsabil pentru funcționarea completă a sistemului digestiv, susține acuitatea vizuală, starea bună a dinților, a părului, a unghiilor și a pielii.
 2. Vitamina B. Pentru un om, aduce beneficii tangibile, deoarece vitamina îmbunătățește toate procesele asociate cu metabolismul, este responsabilă de reînnoirea țesuturilor, de neînlocuit pentru inimă.
 3. Vitamina C. Promovează funcționarea normală a sistemului nervos, sporește funcțiile de protecție ale corpului, face ca vasele să fie mai elastice, ajută la asimilarea glandei, ia parte la producerea de caroten, ceea ce îi conferă energiei.
 4. Vitamina E. bine pentru organism este mare, deoarece vitamina E previne apariția cancerului de piele, intareste muschiul inimii, vasele de sange, imbunatateste sistemul imunitar si este un antioxidant puternic.
 5. Vitamina D. Sarcina sa principală este de a ajuta corpul în asimilarea calciului, fără de care este imposibil să se formeze corect oasele și dinții. În vitamina D, nervii, mușchii, inima, glanda tiroidă au nevoie constantă.

Beneficiile și răul vitaminelor sintetice

Dacă cu alimente în organismul uman nu obține cantitatea potrivită de vitamine, atunci medicii prescriu să ia medicamente farmacologice, care se numesc vitamine sintetice.

Beneficiile de a lua vitamine: sintezele vitaminelor benefice și rău

 • se dezvoltă rezistența la boli virale;
 • îmbunătățește rezistența corpului;
 • metabolismul revine la normal;
 • există veselie și putere.

rău:

 • hipervitaminoza;
 • probleme cu stomacul;
 • frecvente migrene;
 • bătăi de greț.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 11 = 14