Care proteine ​​este cea mai bună pentru uscare

Uscarea este un proces al cărui scop este de a reduce stratul intermediar de grăsime subcutanată și de a conferi organismului mai multă ușurare, menținând în același timp masa musculară. Cea mai bună modalitate de a usca este combinația potrivită între dieta și sarcini de antrenament. Deoarece dieta implică o scădere a conținutului caloric al alimentelor, organismul are nevoie de machiaj suplimentar sub formă de proteine ​​pentru a menține sau mări masa musculară.

Tipuri de proteine

Proteina este de trei tipuri:

  1. seric - proteinele rapide, cele mai eficiente după antrenament, când organismul are nevoie să restabilească rapid nivelul proteinelor din organism.
  2. cazeină - o proteină lentă, utilă dimineața și înainte de culcare, asigură proteine ​​pentru perioade lungi de timp, atâta timp cât este absorbită.
  3. soia - o proteină care este potrivită pentru vegetarieni și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

După cum arată un studiu realizat în SUA în 2006, cea mai bună proteină în timpul uscării este cazeina. El, datorită digestiei continue, furnizează organismului mai multe proteine ​​și necesită mai multă energie pentru digestie, ceea ce contribuie la arderea grăsimilor subcutanate.

Practica sugerează că este mai bine să combinați cazeina cu proteina din zer. Acest lucru va maximiza proteina organismului și va menține mușchii atunci când greutatea este redusă.

Proteine ​​funcționează în timpul uscării

Proteina în timpul uscării îndeplinește mai multe funcții importante:

  • îmbogățește organismul cu proteina necesară pentru a menține mușchii în timpul regimului alimentar;
  • accelerează arderea grăsimii subcutanate, deoarece pentru asimilarea sa, organismul cheltuiește de 3 ori mai multă energie decât digerarea carbohidraților și a grăsimilor;
  • mărește timpul de digestie a carbohidraților, ceea ce reduce, la rândul său, senzația de foame, care este deosebit de evidentă în timpul perioadei de uscare.

Regulile administrării proteinelor

Pentru efectul maxim în procesul de uscare atunci când se iau proteine cea mai bună proteină pentru uscareeste necesar să se respecte mai multe reguli.

  1. Volumul unei porțiuni de proteină este calculat prin formula: 1,5 g de proteină la 1 kg de greutate corporală.
  2. O singură porție de proteine ​​nu ar trebui să fie mai mare de 30-40 g, deoarece organismul nu poate digera o porție mare la un moment dat.
  3. Proteina din dieta zilnică nu trebuie să fie mai mare de 50%, deoarece organismul are nevoie și de fibre, vitamine și minerale, în special în procesul de uscare.
  4. Cu o combinație de cazeină și proteine ​​din zer, cazeina ar trebui să fie consumată dimineața și înainte de culcare, iar proteina din zer imediat după antrenament va avea un efect maxim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 1