ce vitamine sunt în mure

Dulciurile cresc în multe regiuni din Rusia și țările vecine și sunt cunoscute, probabil, fiecărei persoane. În plus față de gustul extraordinar din bumbac conține un număr mare de vitamine și oligoelemente, utile pentru organismul uman.

Ce vitamine sunt conținute în mure?

În primul rând, mureaua este bogată în vitaminele A și C. Vitamina C ajută la întărirea imunității și îmbunătățirea sănătății, iar vitamina A are un efect benefic asupra vederii și va fi foarte utilă pentru cei care de multe ori trebuie să-și strice ochii. Extractul de Blackberry se găsește adesea în mijloacele de îmbunătățire a vederii în combinație cu alte plante utile.

Un alt mure negru se poate lauda cu vitaminele E, B1, B2 si PP. Dacă vorbim despre microelemente, atunci în acest boabe puteți găsi potasiu, magneziu, fosfor, mangan și cupru.

De ce sunt murele utile pentru raceli?

Cu siguranta nu toata lumea stie ce vitamine contine bumbacul si ce sunt utile pentru bolile virale. Această boabe, ca zmeura, pot servi ca agent antipiretic, deci un decoct de frunze de mure este beat de frig. Este important să preparați acest bulion cu apă, a cărei temperatură nu este mai mare de 70 de grade - altfel va pierde toate proprietățile medicinale. În plus față de proprietățile antipiretice, mureaua îndepărtează inflamația și ajută organismul să se recupereze.

Influența murelei asupra corpului uman

Decocarea acestor fructe de padure nu va fi daunatoare nimanui, deoarece proprietatile sale de vindecare si regenerare nu se limiteaza la tratarea racelii. Faptul este că vitaminele găsite în mure, pot face viața mai ușoară pentru persoanele care suferă de boli ale vezicii biliare, stomacului și intestinelor. Acest boabe îmbunătățește metabolismul și oferă un efect laxativ ușor.

Conform cercetării științifice, mureaua ajută la regenerarea celulelor sanguine, încetinește îmbătrânirea. Există chiar și o credință că aceasta ajută la lupta împotriva cancerului și restabilește celulele corpului.

Astfel, este evident că mureaua nu este doar o boabe delicioasă, ci are și o serie de proprietăți de vindecare și vindecare care sunt necesare pentru o persoană.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 19 = 29