căprioare bine și rău

Cerbul, ca și carnea oricărui alt joc, se distinge prin gustul și aroma sa specifică. Într-o serie de țări orientale, căpriorul de căprioară este considerat o delicatesă delicioasă, care este pregătită doar în sărbători și îi tratează pe cei mai scumpi oaspeți. Gustul unui astfel de joc este adesea subliniat cu sosul de afine.

Beneficii și daune ale cărnii de cerb

Utilitatea oricărui produs este determinată de nutrienții constituenți, dar aici sunt reprezentați foarte mult. Printre vitaminele pot distinge A, E, PP și grupa B și minerale. - sulf, fosfor, clor, magneziu, calciu, zinc, seleniu, cupru, etc. Prin urmare, dacă sunteți încă în dubiu, dacă există roe carne delicioasă, fără îndoială, dar alegeți produsul recoltat în toamnă la începutul sezonului de vânătoare. În acest moment conține cantitatea maximă de nutrienți primite în timpul verii.

Dacă sunteți interesat de ce este mai utilă carnea de căprioară, merită menționată proprietățile sale dietetice, care vor fi apreciate de persoanele care suferă de boli gastro-intestinale. Utilizarea cărnii de cerb este, de asemenea, în conținutul crescut de iod, care este atât de rar pentru locuitorii unor regiuni în care apa este slabă pe acest oligoelement. Harm carne de vânat este doar intoleranță individuală, dar unele inconveniente în pregătirea sunt prezente, dar acest lucru se aplică numai carnea de animale mai mari, care este accidentat și miros specific. Cu toate acestea, atunci când sunt înmuiate, aceste proprietăți nedorite sunt pierdute.

Cea mai mare valoare este reprezentată de astfel de părți ale carcasei ca șuncă și șa. Dar ficatul acestui animal, potrivit multor experți, poate suprima dezvoltarea celulelor canceroase. Cel mai bun condiment pentru cerb este piperul piper, chimenul, nucsoara, ghimbirul. Cartofii sau orezul sunt potrivite pentru o farfurie. Acest produs produce o bună umplere pentru plăcinte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 + = 25