carne de vită bună și rău

Umedul de vaca nu este cel mai frecvent si preferat, spre deosebire de ficat si inima, un produs secundar. Cu toate tradițiile culinare ale popoarelor vechi, care duc o viață nomadă - mongol, Kirgiz, tătari și altele - ocupă un loc important. Mulți oameni nu știu despre proprietățile benefice ale ugerului de carne de vită și în mod eronat îl consideră neplăcut și greu de pregătit.

Cât de utilă este ugerul de carne de vită?

Acest produs secundar poate și se fierbe, și se fierbe, și se fierbe, să-l facă umplutura, umplere pentru plăcinte și așa mai departe. N. Pe cerul gurii, se aseamănă cu limba sau ofertă șuncă. Umedul trebuie să fie înmuiat în apă timp de mai multe ore, apoi se fierbe timp de cel puțin 60 de minute cu adaos de condimente, după care poate fi folosit pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare.

Utilizarea ugerului de carne de vită constă în proprietățile sale nutriționale și dietetice. Experții în nutriție recomandă includerea lor în dieta lor pentru a slăbi oameni - o sută de grame de produs conține doar 172 de calorii. În plus:

  • acest produs secundar este perfect digerat și complet digerat;
  • în compoziția sa include astfel de substanțe valoroase, cum ar fi colagenul și elastina, care sunt benefice pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor, stimulează procesul natural de renovare;
  • uger bogat în vitaminele B1 și B2, precum și vitamina PP;
  • conține, de asemenea, o mulțime de iod și sulf, sunt potasiu, calciu, sodiu, fier - în formă ușor de digerat;
  • produsul este bogat in proteine ​​care pot prelungi tinerii si imbunatatesc imunitatea.

Deteriorarea ugerului de carne de vită

În plus față de beneficiile și vătămarea ugerului de carne de vită, de asemenea, există, deși este relativ mic. Acesta este un sub-produs foarte rapid de vânzare, așa că atunci când cumperi, ar trebui să fii extrem de atent. Umedul vezicol poate fi serios otrăvit. În plus, există o mare probabilitate de intoleranță individuală a produsului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =