carnea de prepeliță este bună și rea

Quail carne pentru gust și proprietăți utile nu este inferior la orice alte carne. O carcasă mică a acestei păsări cântărește aproximativ 150 de grame. De la o prepeliță suculentă, parfumată și delicată, puteți pregăti o varietate de mâncăruri interesante. În multe părți ale lumii prepelițele sunt crescute în ferme speciale și în Rusia au fost mult timp carnea acestei păsări vânate de vânătoare, iar apoi a fost un oaspete frecvent la masa regală.

Ce fel de carne de prepeliță folositoare?

Carnea de prepelita intr-o forma curata de organe contine aproape 22% proteine, ceea ce contribuie la colectarea masei musculare si face din aceasta una din componentele importante ale dietei multor sportivi. În plus, carnea de prepeliță este relativ scăzută de calorii, deoarece în 100 de grame conține doar 134 kcal. Utilizați carne de prepelita, de asemenea, se află în conținutul unor cantități mari de vitamine, în special: A, H, K, și multe vitamine și minerale: potasiu, calciu, cupru, fier și magneziu. Acestea contribuie la întărirea sistemului cardiovascular și circulator, îmbunătățind imunitatea și creierul. Proprietățile utile ale cărnii de prepelite sunt, de asemenea, scăzute în colesterol, ceea ce îl face un produs ideal pentru persoanele vârstnice cu ateroscleroză.

Proprietățile de vindecare ale cărnii de prepelite

Carnea de prepeliță este foarte utilă pentru persoanele cu boli de inimă, tractul gastro-intestinal și anemia bolnavă. Quailurile sunt ușor digerate de organism, fără a supraîncărca pancreasul, așa că trebuie incluse într-o dietă specială a persoanelor care suferă de diabet. Carnea de prepeliță dezvăluie proprietățile sale medicinale în fața persoanelor care au suferit boli și operații complexe. Cea mai folositoare prepeliță, gătită pe abur, pentru că așa este utilizarea cărnii de prepelițăgătitul păstrează cea mai mare cantitate de vitamine. Merită să luați în considerare, mănâncă carne de prepeliță în scopuri medicinale.

Răul de carne de prepeliță

Împreună cu beneficiile, carnea de prepeliță poate face ceva rău. De exemplu, conținutul său caloric scăzut o face o sursă slabă de energie, deci cu o exercitare fizică semnificativă nu va umple deficiența nutrițională. Fiind carne slabă, prepeliță conține aproape nici un corp are nevoie de acizi grași polinesaturați și, prin urmare, în contrast cu carnea grasa, aceasta nu afectează funcționarea normală a sistemului nervos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 7