Cât de subțire Alexander Strizhenov a pierdut în greutate

Actorul rus cunoscut, scenaristul, regizorul și producătorul Alexander Strizhenov la 40 de ani sa recuperat foarte mult. Ponderea artistului popular a ajuns la 140 de kilograme, iar acest lucru a fost foarte îngrijorat de frumoasa sa soție, actrița și prezentatoarea de televiziune Catherine Strizhenov.

Actorul a luat decizia de a pune în aplicare destul de repede și într-un timp scurt a reușit să scape de mai mult de 30 kg. Ulterior, el nu numai că nu a pierdut rezultatul obținut, așa cum se întâmplă adesea cu pierderea rapidă în greutate, dar a ajuns la un nou record - în cele din urmă Strizhenov a pierdut 45 kg. Actorul sa schimbat atât de mult încât prietenii și prietenii lui nu l-au recunoscut. Văzând actorul într-o nouă imagine, într-un costum strict în loc de puloverele obișnuite, toată lumea a început să se întrebe cum a pierdut în greutate Alexander Strizhenov?

Cât de subțire Strizhenov - două încercări

Alexander a făcut prima încercare de a pierde în greutate, după ce a decis să aplice măsuri cardinale, a experimentat una dintre metodele înfometate de a pierde în greutate. Postarea pe apă minerală a ajutat actorul să scape de 15 kg în trei săptămâni, dar această metodă nu poate fi atribuită unei metode sănătoase și justificate dietetic. Dezavantajele dietelor foame sunt factori precum stresul și șocul organismului, ca urmare a pierderii greutății în timpul repausului repede.

Al doilea eșantion Strizhenova dovedit a fi mai mult succes, productiv, bazat pe o alimentație sănătoasă și activitatea fizică întărită. O astfel de abordare a problemei așteptărilor excesului de greutate achitati și a depășit - Alexandr Strizhenov mai subțire, mai tineri, a schimbat imaginea și hainele largi pe costume la modă elegant.

Dieta lui Alexander Strizhenov

Nutriționistul ia sfătuit pe actor să înceapă să piardă în greutate din zilele de descărcare, scopul căruia a fost reducerea volumului stomacului și a mărimii porțiunilor de aport alimentar. Prima etapă a scăderii în greutate a inclus două zile postuale pe săptămână - una pe mere, una pe kefir. Această abordare a servit ca bază pregătitoare pentru o schimbare completă în rația și dieta actorului.

Următorul pas a fost să ajustăm dieta și să alegem cea mai bună dietă pentru Strizhenov. În primul rând, produsele din cârnați, carnea grasă, dulciurile, deserturile, băuturile carbogazoase, bananele, strugurii au dispărut din dieta actorului. Dieta Strizhenov sa bazat pe sistemul japonez de geisha pentru slăbire, în care se preferă fructele de mare și legumele.

În plus față de schimbarea dietei, Alexander Strizhenov a folosit mai multe trucuri care i-au ajutat să facă față în mod eficient excesului de greutate:

  1. Cu jumătate de oră înainte de orice masă, actorul a băut un pahar de apă ușor încălzită cu suc de lamaie. Această metodă vă ajută să scăpați de supraalimentare și să reduceți o singură porție.
  2. La jumătate de oră după fiecare masă, Strizhenov a mâncat un grapefruit. Această abordare permite corpului să ardă excesul de calorii, deoarece grapefruitul are o proprietate unică numită calorie negativă. Adică prelucrarea acestui fruct este cheltuită cu mult mai multe calorii decât intrarea în organism.
  3. Micul dejun mai consistent în dieta este, în dimineața permis șuncă slabă, ouă fierte, brânză conținut scăzut de grăsime, iaurt, fulgi de ovăz, cafea, masa de prânz, sunt preferate meniu de legume - fiert sau cartofi, orez, salata de legume proaspete coapte.
  4. Alexandru a minimizat utilizarea carbohidraților, Dieta lui Alexander Strizhenov după ora 16.00 el a luat exclusiv produse proteice. Acest aspect se datorează încetinirii pancreasului seara. La cină, actorul a mâncat carne slabă fiartă (file de pui, carne de vită) sau pește cu conținut scăzut de grăsimi.
  5. În timpul zilei, actorul a băut o mulțime de apă, care reduce semnificativ pofta de mâncare, puteți adăuga la apă lamaie, portocală, frunze de menta, vanilie.
  6. Gătitul are, de asemenea, un secret - sarea sa este direct în vas și nu în procesul de gătire, astfel, este posibil să se reducă aportul de sare.

Folosind o astfel de dietă, activ angajat în înot în piscină, Alexander Strizhenov repede pus în ordine, ceea ce este foarte multumit fanilor săi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

17 − = 11