decât terci de mei folositori

Tărâmul de mei, distins prin culoarea galben strălucitor, a fost folosit de oameni în antichitate. Din păcate, popularitatea cerealelor scade în fiecare an, iar oamenii abandonează din ce în ce mai mult acest fel de mâncare în favoarea pastelor, cartofilor etc., deși, în beneficiul lor, se pierd în mare măsură de pishenka. Pentru a obține un fel de mâncare delicioasă, cerealele sunt gătite pe lapte și, de asemenea, se folosesc aditivi diverse: miere, stafide, dovleac și alte legume și fructe.

Cât de util este terciul mei?

Nutriționiștii recomandă să mănânce acest fel de mâncare pentru micul dejun, deoarece nu numai că ajută la saturarea corpului cu substanțe utile, dar, de asemenea, satisface foamea și păstrează un sentiment de mult timp. Sa demonstrat științific că crupa are capacitatea de a elimina antibiotice, zguri și alte substanțe din organism. Având în vedere acest lucru, este necesar să le folosim pentru persoanele care locuiesc într-o zonă cu o ecologie defavorabilă.

Valoarea nutrițională a terci de mei:

 • valoarea calorică - 130 kcal;
 • proteine ​​- 2,8 g;
 • grăsimi - 3,4 g;
 • carbohidrați 16,8 g.

Este important să se considere că valoarea energetică poate varia în funcție de ingredientele utilizate, adică crupa a fost preparată pe apă sau pe lapte, fie că au fost adăugate ulei, zahăr etc.

Proprietăți utile ale terci de mei:

 1. Crupetele sunt bogate în potasiu, care ajută la eliminarea excesului de lichid din organism, normalizează presiunea și activitatea sistemului cardiovascular.
 2. Având în vedere faptul că terciul acționează asupra corpului, ca agent de restabilire și încălzire, este util să îl folosiți atât pentru copii, cât și pentru oameni după o boală sau o intervenție chirurgicală.
 3. Milletul pentru pierderea în greutate este util datorită efectului său lipotrop, deoarece nu permite îngrășarea grăsimii în corp, ci, dimpotrivă, afișează.
 4. Există, de asemenea, cupru în acest fel de mâncare, care îmbunătățește elasticitatea mușchiului și a țesutului osos.
 5. Compoziția de terci de mei include o mulțime de fibre, care curăță intestinele de toxine și alte produse de descompunere, care, la rândul lor, ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv în ansamblu. Folosind în mod obișnuit felul de mâncare, puteți scăpa de constipație și puteți normaliza nivelul colesterolului din sânge.
 6. Proprietățile utile pentru scăderea greutății de terci de mei se datorează prezenței colinei, care este responsabilă pentru metabolismul grăsimilor, care ajută la scăderea kilogramelor în plus.

Millet dieta

Până în prezent, există mai multe opțiuni pentru pierderea în greutate, care se bazează pe utilizarea acestui fel de mâncare. Puteți pur și simplu să includeți în meniul dvs. mei terci sau să vă lipiți de o dietă mono-dieta. Cea mai bună opțiune este o dietă care vă permite să completați terciul cu alte ingrediente. În acest caz, organismul va primi substanțele necesare și veți pierde în greutate. Tărâmul de mei trebuie să fie gătit pe apă, fără sare și zahăr. În meniul zilnic puteți adăuga verdețuri, legume și fructe, cu excepția opțiunilor care conțin amidon și dulce, precum și a produselor lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Cantitatea totală de terci de mei trebuie împărțită în 4-5 porții, ceea ce vă va permite să scăpați de foame. Este important să monitorizați balanța de apă, în fiecare zi trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă. Necesar pentru o jumătate de oră înainte de masă este necesar să bea 1 lingura. apă. Puteți personaliza singur meniul dvs. zilnic, în funcție de mei de cereale pentru pierderea in greutatepreferințele individuale, principalul lucru este să adere la toate recomandările.

Aproximativ meniul unei diete pe terci de mei

 1. Mic dejun: servire terci de porridge (250 g), mere sau citrice.
 2. Pranz: o porție de cereale, supă de legume sau o servire de salată de legume.
 3. Gustare: mere sau citrice, precum si 1 lingura. iaurt sau iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.
 4. Cina: servirea terciului
 5. Înainte de a dormi: 1 lingură. iaurt sau iaurt fără grăsimi fără umplutură.

Dacă completați un astfel de meniu cu încărcături fizice regulate, atunci într-un timp scurt veți putea obține rezultate bune.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 7