câte calorii în marmeladă

Marmelada este un grup alimentar sănătos. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai în cazul în care este vorba de produse naturale făcute din piure de fructe și suc, cu adaos de agenți de gelifiere naturali. Într-o astfel de tratare, nu ar trebui să existe aditivi chimici concepuți pentru a îmbunătăți gustul, aroma și termenul de valabilitate.

Valoarea nutritivă a marmeladei naturale este inclusă în carbohidrații săi, care reprezintă mai mult de 60% din produs. Grăsimile din marmelade sunt absente, iar proteinele nu depășesc 1%. Excepția este marmeladă făcută la domiciliu, în care porțiunea de proteine ​​poate ajunge la 10%.

Conținutul caloric de marmeladă

Conținutul caloric de marmeladă este determinat de produsele sale constituente. În plus, câte calorii în marmeladă vor depinde de tipul lor:

  • jelly marmelade are un conținut de calorii de 321 de unități;
  • Jelly-fruity are un conținut caloric de 325-330 unități;
  • fructe și boabe: 320 kcal;
  • Maramada de mestecat a apărut recent, conținutul caloric variază de la 280 la 350 de unități.

Marmelada de mestecat se face printr-o tehnologie separată. Se adaugă orice amestec de ceară-grăsime, cum ar fi ceara de carnauba. Acest lucru vă permite să obțineți un produs mai dens, care nu se va lipi împreună. O astfel de marmeladă a mulțumit multor copii. Cu toate acestea, metoda de producție și ingredientele utilizate în fabricare pun în discuție utilitatea utilizării unui astfel de produs.

În cazul în care marmelada adăugate nuci și ciocolată acoperite tratează, creșterea sa de calorii cu un alt 10-15%. Uneori, acest produs se presara mai departe de zahăr, care nu este absolut bun pentru sanatate si talia ta. Marmelada cu cea mai mare calorie este dulce cu nuci, acoperită cu ciocolată.

Merită precizat conținutul de calorii al marmaladei acasă. Cu abordarea corectă, puteți pregăti un desert, mestecarea marmeladăcare nu va conține mai mult de 100 kcal. Dacă investim în produs numai componente utile și nu adăugați zahăr, atunci vom obține o marmeladă dieta în condiții de siguranță. tratează Pet pot fi făcute din gelatină sau pectină adăugarea de mere, ananas, grapefruit.

Conținut caloric 1 buc. Marmelada cântărind aproximativ 15 grame este de la 33 la 55 kcal. Dacă încercați să alegeți un marmeladă mai natural și mănâncă-l pentru 1-2 bucăți, nu afectează greutatea, dar da puterea de a continua dieta va oferi organismului tau nutrientii si ridica moralul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

71 − = 61