câte calorii în caise uscate

În timpul dietei pentru scăderea în greutate, mulți oameni încearcă să găsească o versiune potrivită de dulciuri care ar fi benefică pentru organism și nu a interferat cu procesul de scădere în greutate. Adesea, un astfel de desert alimentar este folosit de fructe uscate, considerându-le cea mai ușoară și potrivită opțiune. Dacă este așa, și câte calorii în caise uscate veți învăța din acest articol.

Calorii de caise uscate la 100 de grame

Caisele uscate sau caisele uscate sunt produse cu o valoare nutrițională destul de ridicată. Deoarece este obținut prin uscare, densitatea produsului crește, iar în același timp toate substanțele care se găsesc în acesta sunt concentrate.

În medie, conținutul de calorii al caisei uscate este de 215 kcal la 100 g de produs. Acest lucru, desigur, este mai mic decât în ​​cookie-uri sau dulciuri, dar datorită conținutului înalt de zahăr nu se recomandă să piardă în greutate în mănâncă această delicatețe în după-amiaza.

Cati calorii sunt in 1 caise uscate?

Pentru a determina câte fructe uscate puteți consuma chiar și cu o dietă, este necesar să luați în considerare conținutul de calorii al unei bucăți de caise uscate - și aceasta este de aproximativ 15 kcal. Deci, pentru a nu "sorta prin" calorii, vă puteți permite 2-4 pe zi.

Apropo, caisele uscate sunt ideale pentru gustări în mijlocul zilei, când oboseala se rostogolește. Mananca doar cateva ceaiuri - si vei simti o graba de concentrare si o concentrare crescuta. Mai mult decât atât, va elimina sentimentul de foame pentru o vreme, și veți aștepta cu ușurință pentru cină fără "gustări" suplimentare calorice și nocive.

Conținutul caloric al caisei uscate în ciocolată

Mulți cred că bomboanele convenționale sunt prea calorice și nu sunt potrivite pentru dieta unei femei conștiente de greutate, dar caisele uscate în ciocolată sunt desertul perfect. Dacă vrei să vorbești calorii uscate caise 100 grame Desigur, fructele uscate sunt liderii în compoziția chimică și cantitatea de nutrienți. Dar, în aceste dulciuri calorii va fi aproximativ la fel ca și bomboane medii convenționale, valoarea energetică la caise ciocolată este de 350 kcal, din care numai 3 g proteine, 12 g de grăsimi și carbohidrați - 53,65 g

Astfel, caise uscate în ciocolată nu pot fi considerate dulciuri dietetice. Dacă vă decideți pentru a da ceva dulce, apoi lăsați-l să fie caise uscate obișnuite, și numai în dimineața, atunci când procesele metabolice din organism de lucru deosebit de greu, și nu va permite un exces de energie care urmează să fie stocate sub forma de celule grase. Acesta este un principiu important, atât în ​​ceea ce privește reducerea greutății, cât și întreținerea acestuia, iar întreruperile sale pot afecta rapid greutatea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2