Câte calorii sunt în găluște

Pelmeni este un fel de mâncare preferată. O variantă clasică de găluște este făcută cu carne tocată, dar există multe rețete cu ciuperci, pește, legume și chiar umpluturi de fructe. Întrebarea este cât de multe calorii în găluște adesea excită oamenii care încearcă să piardă în greutate.

Câte calorii pe porție de ravioli?

Conținutul caloric al vasului este alcătuit din conținutul caloric al tuturor ingredientelor sale. Pentru a afla cât de multe calorii sunt în găluștele dvs. acasă, ia în considerare toate ingredientele aluatului și umplutura. aluat clasic pentru găluște din făină, sare și apă, conținutul caloric al ordinului de 340 kcal pe 100 g Dacă adăugați în aluat de ou, iaurt sau smantana - se va îmbunătăți gustul plăcut al alimentelor, dar va crește conținutul de calorii.

Conținutul principal de calorii al ravioli depinde de umplutura pe care o utilizați. Dacă doriți să știți cât de multe calorii la găini de carne de pui, carne de vită sau de carne de porc - uitați-vă la tabelele valorilor energetice ale acestor produse.

Magazine găluște cu carne de vită conține 275 calorii, cu carne de porc - 300 kcal, cu carne de oaie - 252 kcal, cu carne de pui - 210 calorii, cu pesti - 250 kcal. Valoarea energetică a ravioli cu carne de miel, carne de vită și de porc - 235 kcal, găluște cu carne de vită tocată și carne de porc contin 287 kcal.

Câte calorii sunt în găluște prajite și fierte?

Valoarea energetică a unui vas depinde în mare măsură de modul în care este preparat. Conținutul caloric al găluștelor prajite este mult mai mare decât cel al gălucilor gătite. În timpul procesului de prăjire, aluatul absoarbe mult ulei. De exemplu, în cazul în care găluște umplute cu carne de vită fiartă în 100 g 275 kcal, dacă va fi prăjit în ulei vegetal - creștere de calorii la 510 kcal, iar atunci când se utilizează unt - conținutul energetic al produselor alimentare să crească la 730 kcal

Găluștele gătite ar trebui să fie excluse din dietă, nu numai Câte calorii sunt în găluștecare doresc să piardă în greutate, dar și celor care au probleme cu digestia. Alimentele grele prajite au un efect negativ asupra ficatului, stomacului și pancreasului. Și găluște fierte astfel de oameni sunt recomandate să mănânce cu smântână sau verde pentru a ajuta la digestie.

Sfaturi pentru cei care aderă la o dietă sănătoasă

Dacă nu doriți să vă recuperați din cauza iubirii pentru găluște, încercați să excludeți din dietă opțiunile cele mai calorice prin adăugarea de carne de porc. O singură porție de găluște nu ar trebui să fie mai mare de 100-150 g. Există pelmeni mai bine dimineața, astfel încât să poată digera și calorii - să-și petreacă. Pentru o mai bună stăpânire, mâncați găluște cu salată de legume sau verde, după mese puteți bea un pahar de suc de acru sau o ceașcă de ceai verde.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 3