câte calorii în prune

Pentru a obține acest fruct uscat aveți nevoie doar de soiuri selectate, conținutul nutrițional al căruia conține atât o valoare calorică mare cât și o valoare mică și cât de mult va fi luată în considerare în detaliu într-o prune.

Câte calorii sunt în 1 prune?

Cel mai neobișnuit lucru este că, atât proaspete, cât și uscate, fructele păstrează un număr mare de substanțe benefice organismului. Deci, dacă chiuveta obișnuită conține până la 75 kcal la 100 g de produs, apoi în stare uscată crește la 250 kcal (carbohidrați - 60 g, proteine ​​- 3 g, grăsimi - 1 g).

Nutriționiștii recomandă includerea acestora în dieta dvs. zilnică, deoarece un astfel de număr de calorii în prune nu vă va afecta corpul dacă nu uitați să vă mișcați în mod activ pe tot parcursul zilei. În plus, fructele uscate păstrează proprietăți utile precum fibrele, mineralele (fosfor, fier, sodiu, calciu), acizi organici.

Acționează ca un excelent agent preventiv împotriva bolilor organelor de excreție, gastro-intestinale, cardiovasculare. Este recomandat să-l utilizați pentru cei care au dificultăți în golire. Curăță corpul de substanțe dăunătoare, ajutând astfel la pierderea excesului de greutate. De asemenea, normalizează procesele metabolice și are un efect bactericid. Are un efect benefic asupra activității creierului.

Când pierde în greutate, fătul este foarte apreciat. În acest caz, este important nu ceea ce conținutul caloric al prunelor este pentru 1 piesă, ci cum să o combinați corect cu produsele. Deci, recomandările nutriționiștilor cu privire la această problemă constau în faptul că este necesar fie înainte, fie după masă. Pentru a reduce pofta de mâncare pe zi, trebuie să mâncați nu mai mult de 5 bucăți. Și pentru gustări rapide, puteți să pregătiți un cocktail: amestecați nuci, prune și caise uscate și, dacă doriți, adăugați puțină miere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =