Caviarul de castravete este bun și dăunează organismului

Caviarul de caviar este un produs foarte popular, beneficiile și efectele acestuia asupra organismului sunt cunoscute de mult timp dieteticienilor și medicilor. Și, în ciuda acestui fapt, există încă o mulțime de discuții despre utilitatea caviarului de caviar, deci în această chestiune merită să rezolvăm mai multe.

Beneficiile caviarului pentru organism

Metoda de gătire a caviarului de dovleac este simplă, dar are mai multe variante. Unele casnice și producătorii industriali inițial dovlecei prăjiți, morcovi și ceapă, și legume apoi pulverizate și stins cu adaos de pastă de tomate și condimente exclude altă etapă de prăjire. Dar esența este una - legumele tratate termic pierd o parte foarte importantă din vitamine și minerale.

Componentele cu toate acestea utile după gătire în vițel dovlecel rămâne suficient, vitaminele A, B, C, E, H și PP, precum potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu, zinc, sulf. Totuși, acest lucru este valabil numai pentru produsul proaspăt. Beneficiile caviarului sunt reduse cu timpul, când multe vitamine sunt distruse în lumină. Între timp, vitaminele A și B6 sunt necesare pentru asimilarea zincului și potasiului. Dar vitamina D, care promovează absorbția magneziului și a calciului, nu este prezentă inițial în caviarul de squash.

Dar totuși caviarul este util. Acesta conține grăsimi, carbohidrați și fibre, care contribuie la saturație. Dar acest fel de mâncare este low-calorie - 70-100 kcal la 100 g, astfel încât să puteți mânca caviar pe unele diete. O altă proprietate foarte utilă a squash-ului este capacitatea sa de a curăța în mod eficient intestinele.

Daune la caviarul de squash

În cele din urmă, merită să vorbim despre pericolele de squash. Potasiul conținut în acesta poate promova formarea de pietre în rinichi și vezică urinară. Pentru a evita acest lucru, este suficient să cumpărați caviar, care a fost gătit cu câteva luni în urmă și nu este un produs de uz casnic.

Adăugarea de pastă de roșii la caviar face produsul inadecvat pentru pacienții cu gastrită și ulcer peptic. Astfel de oameni pot găti caviar pe cont propriu, minimizând cantitatea de pastă de roșii.

Dar cel mai mare rău poate fi adus botulism infectat cu caviar de squash. Prin urmare, produsul de origine trebuie să fie depozitat în frigider și fără milă să arunce bancile umflate. În magazin, riscul de a cumpăra conserve este minim, dar întotdeauna să acorde atenție datei de expirare, integritatea și forma canistrului și alte daune nu ar trebui să fie.

caviar squash beneficii și rău

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 + = 32