ce cereale este cea mai scăzută calorie

În inima multor diete se află orezul. Motivul pentru această dragoste pentru cereale se bazează pe faptul că acestea conțin importante pentru substanțele corpului care ajuta organismul sa functioneze in timp ce dieta. Fibre, vitamine și minerale sunt un suport bun pentru organism foame. În plus, multe cereale contribuie la îmbunătățirea organelor interne și pierderea în greutate.

Cu toate acestea, în scopul de a cerealelor ajutat sa scape de kilograme în plus, trebuie să știi ce mizerie este scăzut de calorii. Imediat merită luat în considerare faptul că numararea caloriilor din cereale sunt aproximative. Producator pe ambalaj indică, de obicei, calorii cereale uscate. Această cifră se bazează pe faptul că oamenii numără calorii în dieta lor. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat, deoarece caloric al produsului finit va fi diferit de cereale uscate.

Cel mai mic carne de calorii

Cele mai scăzute cereale cu calorii sunt:

  1. Ovăz, al cărui conținut caloric mediu este cuprins între 335 și 350 kcal.
  2. Orez cu un conținut caloric de 320-340 kcal.
  3. Oierul de perle cu un conținut caloric de 324-335 kcal.
  4. Porumb, al cărui conținut de calorii este de aproximativ 325 kcal.
  5. Hrană de hrișcă cu un conținut caloric de aproximativ 325-335 kcal.

Ce este crupa cele mai multe dintre aceste conținut scăzut de grăsime, greu de spus, deoarece valoarea lor calorica este aproximativ la fel. În plus, numărul de calorii, chiar într-o crupă va fi diferit în funcție de varietatea și calitatea cerealelor.

De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că conținutul de calorii al terciului este format din toate componentele pe care le-a adăugat. Prin urmare, cele mai scăzute calorii vor fi terci de ovăz pe apă și fără aditivi. Efectuarea de terci de lapte, cu adaos de ulei si zahar, creste continutul caloric de cateva ori.

Pentru a obține din utilizarea cerealelor și nu numai beneficiul excesului de greutate, ar trebui să se pregătească cereale simple, fără aditivi. Excluderea poate face o cantitate mică de stafide, caise uscate și miere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2