care este conținut într-o banană

Acest fruct este foarte popular pe tot parcursul anului, este iubit atât de adulți, cât și de copii. Mulți oameni sunt interesați de ceea ce este conținut în banană, poate fi utilizat în timpul pierderii în greutate?

Ce vitamine sunt conținute într-o banană?

În acest fruct galben există o mulțime de vitamine care sunt utile pentru corpul uman. De exemplu, în ea există mai multă vitamină C decât în ​​unele fructe citrice. Datorită acestui fapt, banana este un instrument excelent pentru prevenirea răcelilor, precum și pentru prevenirea îmbătrânirii organismului.

Conținuți într-un vitamine banane, ajuta să facă față cu o varietate de stres, insomnie, imbunatateste starea de spirit si ajuta sa scape de depresie, de asemenea, îmbunătățesc starea părului și a pielii.

Carotenul (vitamina A) - rezistă perfect primele semne ale îmbătrânirii și bolilor oncologice. O altă vitamină A

ajută la îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular.

În plus, banana are vitamina E, care mărește durata de viață a celulelor, îmbunătățește pielea și îmbunătățește starea de spirit. Se dovedește că o banană va deveni pentru dvs. un excelent antidepresiv. Carnea acestui fruct contribuie la faptul că în

organismul produce un hormon al fericirii.

Alte vitamine care se află într-o banană: PP, K, beta-caroten.

Ce nutrienti sunt continute intr-o banana?

Mai întâi să analizăm cât de multă proteină este conținută într-o banană? Mai ales o astfel de întrebare este de interes pentru vegetarieni. În acest fruct dulce există aproximativ 1,5% proteine ​​în raport cu masa, dar nu este plină.

Femeile care își urmează figura, sunt mai interesate de cât de mulți carbohidrați sunt conținute într-o banană? Conține aproximativ 21% carbohidrați, este undeva ce vitamine sunt conținute într-o banană 19 g și sunt prezentate sub formă de fibre și amidon, numai dacă sunt coapte într-un mod natural, altfel se transformă în zahăr obișnuit.

Și încă o întrebare importantă - câte calorii sunt conținute într-o banană? În 100 g din acest fruct este de 96 kcal, deci nu se recomandă să vă sprijiniți, dacă vă urmăriți figura. Din cauza acestei banane este exclusă din aproape toate dietele. În plus, provoacă un apetit, deoarece crește nivelul de zahăr din sânge.

De asemenea, acordați atenție conținutului de oligoelemente din acest fruct. Este dovedit faptul că dacă mănânci 2 banane, atunci veți obține cantitatea necesară de potasiu și magneziu, care trece prin oboseala si cresterea activitatii fizice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =