Ce este bun pentru stomac

Boli ale tractului gastric au început să apară atât de des încât au devenit un flagel al omului modern. Nu este un secret că, cu boli ale stomacului, medicii recomandă dieta cel puțin câteva luni și, în unele cazuri, în mod constant. Ceea ce este util pentru stomac cu probleme în activitatea acestui corp va fi descris în acest articol.

Alimente utile pentru stomac

Acesta este în primul rând alimente care pot înconjura pereții organului digestiv, prevenind inflamarea și eroziunea membranei mucoase, cu formarea de ulcere și eroziuni. Este vorba de jeleu și terci de ovăz. Primul este util să bei pe stomacul gol, iar porii sunt buni pentru micul dejun și gustări. Fiind interesat de ce alimente sunt încă utile pentru stomac, merită să te uiți la cele care sunt bogate în fibre. Cu toate acestea, țesut din fibre și certurile în timpul exacerbărilor bolilor cronice nu este recomandat să fie consumate ca legume și fructe proaspete, cum ar fi merele cu coaja, varza, fasolea și cele care sunt dificil de digerat si poate provoca meteorism.

Medicii sfătuiesc să gătească legume pentru un cuplu, să coacă fructe și să mănânce alimente cât mai mult posibil, economisind din punct de vedere termic și mecanic. Acest lucru înseamnă că puteți mânca carne, dar mai bine sub formă de chifle și slabă. Este necesar să încercați să facilitați activitatea stomacului, ceea ce înseamnă că este necesar să mâncați încet și adesea. De alimente sănătoase pentru stomac și intestine sunt pește, produse lactate, supe scăzut de grăsimi, cereale, paste, pâine și ieri nesdobnoe cookie-uri, biscuiti, ceaiuri plante medicinale, cum ar fi măceșul.

Din cereale, totul este util și este imposibil să se elaboreze orice terci de cereale specific pentru stomac, cu excepția fulgii de ovăz, care include cea mai mare concentrație de așa-numite substanțe de lipire. Foarte utile sunt bananele și avocado, sfeclă, dovleci, morcovi, dovlecei, cartofi.

alimente utile pentru stomac

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 − 20 =