pp sau buch ceea ce este mai bine pentru a pierde in greutate

Mulți oameni visează să scape de kilogramele în plus, în căutarea pentru cel mai bun plan de dieta, care va permite si arunca greutate, și foamea nu suferă. În prezent, cele mai populare sisteme sunt alimentația corectă (PP) și proteina-carbohidrați alternativă (BUD), fiecare dintre ele are propriile sale avantaje și dezavantaje. Pentru a determina ce este mai bine pentru a pierde în greutate PP sau BEACH, să luăm în considerare caracteristicile ambelor planuri de nutriție.

Bazele de PP pentru pierderea în greutate

De fapt, acest sistem este un plan de dieta în care o persoană refuză sau reduce utilizarea diferitelor „pericole“ în mod semnificativ (bomboane, prajituri cu ulei si crema de grăsime, cârnați, fast-food), și, de asemenea, încercarea de a se conforma cu rata de zi cu zi a aportului caloric și structura de cale produse alimentare. Baza de nutriție bună este raportul dintre proteine, grăsimi și carbohidrați, în mod ideal, o persoană ar trebui să facă din meniul pentru o zi, astfel încât în ​​dieta au fost preparate în care 10-15% provine din grasimi, 30-40% pe glucide complexe, 45-60% pe proteine.

Sub rezerva PP, cantitatea de alimente pentru fiecare zi (toate mesele, care vor fi prezentate în meniul zilnic) este împărțit în 5-6 recepții, se crede că modul de a evita foamea, accelera metabolismul, pentru a preveni supraalimentarea.

Bazele Buch

Sub rezerva acestui circuit de alimentare cu energie, este necesar să se asigure că primele 2 zile, oamenii mananca numai alimente bogate in proteine ​​si legume bogate in amidon (proteine ​​pe zi), urmate de o zi ar trebui să mănânce doar mese cu carbohidrati complecsi (carbohidrati pe zi), cum ar fi fulgi de ovăz. După aceea, faceți o altă zi de proteine ​​și o zi de mâncare pe un plan mixt, adică mâncând atât alimente cu proteine ​​cât și carbohidrați. Mai mult, toate repetările, care sunt 2 zile albuminos, 1 carbohidrat, 1 albuminos, 1 amestecat.

Durata conformării cu o astfel de schemă de alimentație depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Cineva se simte minunat observând BUCH, cineva are slăbiciune și dureri de cap.

Ce este mai bine - un BS sau PP?

Opinia specialiștilor și a celor care au încercat ambele sisteme alimentare sunt împărțite. Cu toate acestea, cei mai mulți nutriționiști, răspunzând la întrebarea, ce să aleagă Butch sau PP, sunt de părere că alimentația corectă mai blândă a corpului, și alternanță de proteine-carbohidrati pot fi folosite doar 1-2 săptămâni, pentru a face un pic „se agită“, care va ajuta la accelerarea metabolismului și va pierde puțin mai repede primele kilograme.

Trebuie remarcat faptul că chiar și fanii BEACH-ului recunosc că acest sistem de putere nu poate acționa ca o constantă, adică poate fi folosit doar din când în când. În alte perioade, este mai înțelept să folosiți o alimentație adecvată, care, de asemenea, ajută la pierderea excesului de kilograme.

O altă opțiune de a elabora o dieta care potrivit nutritionistilor vor fi eficiente, este de a începe a pierde în greutate în raport cu Butch de 5 zile, apoi se face trecerea la consumul de dreapta, și la fiecare 1-2 săptămâni pentru a aranja zile de repaus alimentar, cum ar fi chefir sau pepene verde. Potrivit experților, această abordare va ajuta sa scapati de kilogramele in plus, ca prima persoana care a accelera metabolismul (5 zile Buch), în continuare reduce consumul de calorii, grăsimi și carbohidrați simpli la normal (nutriție adecvată), și periodic o viteză puțin metabolismul și purifica organism cu ajutorul zilelor postului.

În concluzie, se poate observa că combinația mai multor sisteme de alimentare este optimă, deoarece fiecare dintre ele are merite proprii. Aderă la un singur plan de dietă, vă puteți agrava sănătatea sau puteți pierde foarte mult timp în greutate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 41 = 48