decât utile care rulează în seara

Activitatea fizică afectează în mod pozitiv sănătatea umană. Aceasta este o vacanță minunată, atât pentru adulți, cât și pentru tineri. Dacă nu puteți să alergați - puteți merge doar într-un ritm rapid sau lent. În acest caz, corpul va fi întotdeauna într-un tonus.

Rularea în seara este bună sau rea?

Rularea, ca și activitatea fizică, este în sine foarte utilă. Atunci cand alergati, caloriile sunt arse, corpul ia energie direct de la grasimile subcutanate. Rularea este una dintre cele mai eficiente tipuri de antrenament, în timpul cărora este arsă grăsimea. Toate sălile de gimnastică și scaunele balansoar ard grăsimi numai după antrenament.

Chiar și în timpul serii afectează adormirea seara. O mica jumatate de ora alerga in aer proaspat va relaxa corpul si va face mai usor sa adormi dupa o munca grea. În timpul rundei, se eliberează hormoni de bucurie care îmbunătățesc starea de spirit și care nu-i place să adoarmă într-o stare bună. Prea multă deranjare a corpului în cursul serii nu merită, altfel puteți obține efectul opus: va fi mult mai dificil să adormiți.

Ce dă curs serii?

Rularea, ca formă de activitate, declanșează procesele metabolice în organism, pe parcursul călătoriei respiram profund, iar celulele corpului sunt saturate cu oxigen. Dar pentru a obține rezultatul, trebuie să te antrenezi regulat, de cel puțin patru ori pe săptămână. Omiterea antrenamentului se face numai în caz de boală sau îngheț foarte sever pe stradă.

Intensitatea și durata joggingului ar trebui să crească treptat și să nu pornească brusc cu o tură transcendentă de zece kilometri. La momentul optim, faceți o jumătate de oră.

Rularea nu este necesară înainte de două ore după masă. Doar cu această condiție, jogging-ul de seară ajută la scăderea kilogramelor și beneficiilor suplimentare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 5 =