Ce este util este turta de orz

Posibilitatea de a mânca strămoșii alimentari simpli și la prețuri accesibile nu a întrebat niciodată ce orz util sau alte cereale, cerealele au stat la baza dietei lor. Cu toate acestea, oamenii moderni preferă practic un set limitat de cereale - hrișcă, orez, fulgi de ovăz, grâu. Și multe porii, cum ar fi orzul, rămân fără plată uitate.

Beneficii de terci de orz pentru organism

Orzul este obținut prin măcinarea boabelor nealcoolizate de orz. Această persoană utilizează cereale alimentare pentru mai mult de 17 mii de ani, și a găsit-o în natură este posibil, pe fiecare continent, chiar și în locuri în care mai multe orez capricios și grâu nu crește. Din cauza rezistenței sale ridicate la condițiile climatice dificile, orzul a fost atât de răspândit în vremurile străvechi.

Astăzi, mulți consideră alimentul de orz pentru cei săraci. Cu toate acestea, beneficiile de terci de orz pe apă depășesc utilitatea pentru corpul multor produse exotice și costisitoare. Complexul bogat de vitamine și minerale din acest cereale contribuie la normalizarea proceselor principale care apar în organism. Ventilatoarele de orz de cereale lungi rămân mintea limpede și starea excelentă a vaselor de sânge.

În medicina populară, orzul este recomandat pentru cancere, artrită, diabet, constipație, afecțiuni renale. Infuzarea unei linguri de cereale de orz și un pahar de apă fierbinte servește ca o întreținere preventivă a urolitiazei.

O altă proprietate valoroasă a turmei de orz este capacitatea de a elibera eficient organismul de produsele metabolice. Ca "perie" în acest caz, există fibre, care în orz conține 65%. În plus, compoziția de cereale de orz include hordecin, care distruge microbii și ciupercile patogene care parazitează pielea.

Indicele glicemic de porridge de orz este de 50 de unități, conținutul caloric este de 320 kcal. În alte cereale, acești indicatori, cu rare excepții, sunt mult mai mari, ceea ce face ca porumbul de orz să fie un produs dietetic valoros.

Nemultumit de lui Beneficii de terci de orz pe apăcifra poate fi recomandabil de a experimenta dieta cu adevărat miraculos pentru terci de orz pe apă, care beneficiază organismul nu este doar pierde în greutate, dar, de asemenea, în prevenirea obezității, după revenirea la normal (dar nu excesiv) alimente.

Dieta pe porridge de orz poate salva 3 kilograme in plus pe saptamana. Alimentarea în această perioadă este după cum urmează:

  • mic dejun - 100 de grame de terci de orz in apa, banana (mar, portocaliu), un pahar de kefir;
  • cina - salata de legume (supa vegetariana), 100 g de terci de orz;
  • ceai de după-amiază - fructe;
  • Cina - 100 g de cereale orz, iaurt neindulcit (ryazhenka).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

37 + = 42