ce vitamine să bea primăvară pentru energie

După o iarnă lungă în legătură cu declinul cronic al forței, mulți oameni trebuie să întrebe ce vitamine să bea în primăvară pentru energie. Nu sunt atât de mulți, dar să știm despre ei urmează pe toți cei care le pasă de sănătatea lor.

Ce vitamine sunt necesare pentru a crește energia și starea de spirit?

Principalele vitamine pentru creșterea tonului și a energiei sunt C, A, D, B1, B7.

  1. Acid ascorbic (vitamina C)- cu ajutorul lui, organismul produce norepinefrina, care este responsabilă pentru creșterea stării noastre de spirit. Prezent în șolduri de trandafir, fructe citrice, fructe de padure proaspete, varză, kiwi, frunze de spanac.
  2. Beta-caroten (vitamina A) acționează ca un antioxidant. Ea normalizeaza si imbunatateste functionarea tuturor sistemelor corporale. Prezent în morcovi, dovleac, broccoli, gălbenușuri de ou, ficat, ulei de pește.
  3. Cholicalceferol (vitamina D) menține în ordine vasele și sistemul circulator. Dacă nu este suficient, atunci organismul nu primește suficient oxigen și celulele încep să moară de foame. Este prezent în carne de vită macră, pește uleios, ficat de cod, lapte, ierburi proaspete.
  4. Tiamina (vitamina B1) și biotina (vitamina B2) au un efect stimulator asupra sistemului nervos, crește eficiența, ajută metabolizeze aminoacizi esențiali, normalizează metabolismul glucidic se gasesc in produsele lactate, nuci, legume, varză, conopidă, roșii.

vitamine pentru tonifiere și energie

Cele mai bune vitamine din farmacie pentru energie și vigoarea

Obțineți vitaminele necesare forței și a energiei din alimente nu este întotdeauna posibilă, deoarece acestea sunt bine asimilate de organism, aveți nevoie de o varietate de minerale. Prin urmare, este logic să cumpărați în farmacie complexe multivitamine speciale.

Cele mai cunoscute și populare vitamine pentru energizare și energie sunt Alphabet Energy, Comblit, Multitabs, Vitrum Energy, Denamizan.

"Alphabet Energy" este un supliment natural de vitamine bazat pe ingrediente pe bază de plante. Acesta include toate substanțele necesare, precum și oligoelemente valoroase - zinc și seleniu. Prin urmare, medicamentul poate fi utilizat pentru tratamentul complex al deficienței de primăvară a vitaminei.

Vitrum Energy ajută la lupta împotriva apatiei, îmbunătățește rezistența, îmbunătățește activitatea creierului.

"Dynamazina" cu energie suficientă pentru o zi întreagă de lucru, are un efect antioxidant asupra celulelor. Conține beta-caroten, vitamina C, grupa B, aminoacizi valoroși și microelemente.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 5 =