Ce vitamine se găsesc în cireșe? | hounslowtw3.net

Ce vitamine se găsesc în cireșe?

ce vitamine sunt conținute în cireș

Medicii și nutriționiștii recomandă în timpul verii să se aplece pe fructe și legume, care oferă corpului substanțe utile. Mulți sunt interesați de ce vitamine sunt conținute în cireșe și este util pentru organism? Există mai multe varietăți de fructe de pădure care au propriile caracteristici.

Există vitamine în cireș?

Compoziția de vitamine din cireș aproape nu diferă de cireșe, mulți spun în general că în această chestiune ei sunt gemeni. Boabele conțin cel mai puternic complex imunostimulator, care reduce riscul de apariție a cancerului și se opune efectelor negative ale radicalilor liberi.

Ce vitamine sunt incluse în cireș?

 1. Vitamina A împreună cu acidul ascorbic mărește funcțiile de protecție și ajută organismul să reziste la efectele negative ale virușilor și infecțiilor.
 2. Conținutul combinat de vitamina A și E îmbunătățește coagulabilitatea sângelui, ceea ce reduce riscul de apariție a trombozei.
 3. Vitaminele B sunt conținute în cireșe, un efect pozitiv asupra sistemului nervos, care ajută mult mai ușor să se deplaseze tulpina pe corp în timpul pierderii în greutate. De asemenea, ele îmbunătățesc procesele metabolice.
 4. Vitamina PP are capacitatea de a normaliza nivelul colesterolului din sânge. De asemenea, are un efect pozitiv asupra digestiei și este necesar pentru metabolizarea proteinelor.
 5. Vitamina B1 are un rol activ în metabolismul carbohidraților și grăsimilor, ceea ce ajută la scăderea în greutate.

Vitaminele care sunt în cireșe, sunt necesare pentru femeile gravide, deoarece acestea participă la formarea țesutului osos și a retinei a copilului, pentru a îmbunătăți metabolismul mame, cât și a reduce semnele de toxicitate.

Proprietăți utile de cireș dulce

Datorită prezenței vitaminelor și mineralelor, boabele au un număr de proprietăți:

 1. Valoarea energetică a cireșelor dulci este la un nivel scăzut, astfel încât acestea pot fi consumate în timpul unei diete. În ceea ce privește ciresul dulce conservat, valoarea calorică a acestuia este de 46 kcal la 100 g, dar dacă este gătită fără a folosi mult zahăr.
 2. Boabele au un efect diuretic, care ajută la eliminarea excesului de lichid din organism și astfel scapă de puf.
 3. Cherry ajută la curățarea corpului de toxine și alte produse de descompunere.
 4. Bomboanele conțin pectină, care îndepărtează grăsimile din organism și ajută la satisfacerea rapidă a foametei.
 5. Cireșe au un efect ușor laxativ, care ajută la depășirea constipației și curățarea intestinelor.
 6. Boabele au un efect pozitiv asupra întregului sistem digestiv.

Cum se utilizează?

Pentru a curăța corpul de substanțe dăunătoare și pentru a scăpa de mai multe kilograme, puteți face o zi liberă pe cireșe. Utilizarea este permisă nu mai des decât o dată pe săptămână. Pentru o zi trebuie să mănânci nu mai mult de 2 kg de fructe de padure. Dacă vă confruntați cu foamete severe, completați dieta de 1 litru de chefir cu conținut scăzut de grăsimi sau iaurt natural. Se permite să bea ceai verde și apă fără gaz.

Dieta săptămânală se bazează pe utilizarea de produse care vor furniza corpului substanțe necesare pentru o viață normală. Meniul arată astfel:

 • mic dejun: 350 g cireșe dulci;
 • masa de prânz: o porție de piept de pui fiert, 1 lingura. proaspăt stoarse suc de cires;
 • vitaminele din cireșe pentru femeile însărcinate

 • gustare după-amiaza: 180 g cireș dulce;
 • cină: o porție de pește coaptă, salată de legume și 1 lingură. iaurt natural.

Pentru a obține rezultate bune, aderă la o nutriție adecvată și exercițiu regulat. În acest caz, cireasa dulce va întări doar efectul de a pierde în greutate.

Contraindicații

În unele cazuri, cireasa dulce poate dăuna corpului. Pentru a refuza folosirea costurilor de fructe de padure pentru persoanele cu diabet zaharat, la fel ca in ele, glucoza este continut. Nu este recomandat să se mănânce cireșe în prezența unor probleme cu rinichii și cu insomnie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 13 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: