ce vitamine în coacăze

Gooseberries, sau așa-numitele "struguri nordic", este un arbust perene cu fructe de padure unice, care, la rândul lor, sunt un compromis între gustoase și utile. După ce ați învățat ce vitamine sunt în coacăze, veți înțelege de ce până în prezent aceste fructe de pădure sunt folosite pentru combaterea diferitelor boli, dar în primul rând asociate cu tractul alimentar, bolile de sânge și afecțiunile ductului biliar.

Ce vitamine se găsesc în coacăze?

În coacăze multe vitamine și micronutrienți diferite:

  • o cantitate mare de vitamina C - aproximativ 50 mg - nu veți fi surprins de faptul că această substanță ne ajută în mod semnificativ imunitatea în lupta împotriva răcelii dezastre asemănătoare gripei;
  • vitamina A și provitamina sa, caroten - și acesta este un asistent binecunoscut în lupta împotriva orbirii de noapte;
  • o cantitate semnificativă de vitamine B responsabile pentru sinteza energiei din glucoză, activitatea nervoasă, nutriția creierului;
  • de asemenea, în coacăze este ușor de găsit - rutină, acizi organici, fosfor, sodiu, magneziu, iod, fluor, zinc etc.

Negrul fructe de pădure conține vitamina P și o mulțime de pectină, care are sarcina de a elimina metalele grele și excesul de compuși radioactivi din corpul uman. Una dintre trăsăturile principale ale capsunilor este consolidarea vaselor sanguine fragile și protecția împotriva hemoragiilor interne și externe.

Afișarea, ce vitamine conține coacăze, în nici un caz, nu puteți uita despre diferitele etape ale maturării fructelor de padure. Cineva îi place fructele verzui, galben de coacăze - au un conținut ridicat de acizi organici, dar dacă aștepți puțin și dai boabele pentru a deveni violet-violet, va crește și conținutul de vitamina R.

Gooseberries sunt o sursă de fier, care ajută la anemie și crește nivelul de eritrocite în sânge. Compoziția boabelor este bogată în taninuri. Ripe de fructe de la capsuni conține serotonină, un luptător veșnic cu tumori în organism, bine, și, desigur, un antidepresiv natural.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 22 = 25