ceaiul monastic pentru compoziția de scădere în greutate

Spre deosebire de pastilele de ardere a grasimilor, medicamentul pe bază de plante este o abordare mai eficientă și mai eficientă pentru pierderea excesului de greutate. Ceaiul monastic a colectat multe recenzii pozitive ca un mijloc eficient de a pierde în greutate.

Compoziția ceaiului monastic pentru pierderea în greutate

 1. Flori de tei. Această plantă este un diuretic bun. Are proprietăți diuretice și elimină excesul de apă din organism. De asemenea, teiul ajută la normalizarea echilibrului hormonal.
 2. senna. Mulți oameni știu că Senna este un laxativ. Aceasta planta rezolva problema cu constipatie, indeparteaza toxinele din organism. De asemenea, senna previne absorbția grăsimilor.
 3. Fructe de fenicul. Această plantă are proprietatea de a reduce pofta de mâncare. De asemenea, previne acumularea de grasimi si stimuleaza metabolismul. Fenicul este foarte util pentru dinții dulci, deoarece elimină pofta de dulciuri.
 4. Flori de brad negru. Sa constatat că bătrânul crește efectul tuturor ierburilor cu care este folosit în complex. Aceasta normalizează digestia și funcționarea sistemului endocrin.
 5. păpădie. Elimină digestia și eliberează potasiu în organism, care este eliminat rapid atunci când pierde în greutate. Este dotat cu un efect diuretic ușor.
 6. romaniță. Normalizează digestia și promovează o digestibilitate optimă a alimentelor. Îndepărtează substanțe dăunătoare din organism. După folosirea musetelului, greutatea scade treptat.
 7. mentă. Este o componentă a compoziției în principal pentru gust, dar are o mulțime de proprietăți utile. Ea stabileste functionarea tractului gastro-intestinal, promoveaza digestibilitatea si reduce apetitul.

Este important să știm că ceaiul monastic nu are contraindicații, cu excepția intoleranței individuale a uneia dintre componente. Ceaiul monastic de calitate poate fi achiziționat pe site-ul oficial: monastirskiy-chay.jimdo.com.

Cum se aplică ceaiul monastic?

Pentru a prepara un ceai monastic într-o oală de ceai, pentru a obține câteva boluri, trebuie să luați o anumită cantitate de frunze de ceai. Cel mai bun raport este 1 lingurita. mănâncă ceai pentru 200 ml apă fiartă. După preparare este important să dați băutura puțin pentru a infuza capacul deschis. Pentru prepararea sa într-o ceașcă, ar trebui să folosiți un vas de ceai din ceramică. Băutura disponibilă poate fi depozitată în frigider timp de 48 de ore. La recepția următoare, trebuie doar să adăugați apa fierbinte la ea. Preîncălziți supa nu ar trebui să fie.

Cum să bei ceai monastic?

 1. Se recomandă să beți o băutură dimineața cu un stoc pentru toată ziua.
 2. Cel mai bine este să beți ceai de trei până la patru ori pe zi timp de o jumătate de oră înainte de masă.
 3. Nu aruncați colecția după preparare - poate fi utilizată din nou. Extracția va continua până când iarba dă culoare.
 4. În timpul unei diete, este important să nu amestecați ceaiul monastic cu alte decoctări pe bază de plante.
 5. Este permisă adăugarea unei linguri de miere, o felie de lămâie sau puțin caise uscate.

Cum se păstrează ceaiul monastic?

Ca toate produsele vegetale, monahale contraindicații pentru ceaiul monasticceaiul necesită condiții de depozitare. Trebuie să fie plasat într-un loc răcoros și întunecat - razele soarelui distrug extracția utilă a ierburilor. Temperatura optimă este de 15-20 ° C.

Se recomandă să se toarne plantele într-un borcan de sticlă, vase din ceramică, o pungă de pânză sau un carton și un recipient bine închis. Colecția nu trebuie depozitată într-o pungă de plastic. Durata aproximativă de depozitare a unui pachet deschis de ceai este de 2,5 luni.

Proprietățile utile ale ceaiului monastic sunt resimțite într-o săptămână după aplicarea sa. Greutatea va scădea treptat, iar bunăstarea se va îmbunătăți. Îmbunătățirea și aspectul. În medie, pentru o lună de consum regulat de ceai monastic, oamenii pierd între 2 și 5 kg.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 4