fibre din semințe de in și brute

Acest aditiv finit poate fi găsit în aproape orice farmacie, este ieftin și, judecând după recenzii, are un efect literal "magic" asupra corpului. Dar, opinia experților despre avantajele și efectele negative ale fibrelor din semințele de in nu este atât de clară. Deci, să analizăm cu atenție ce substanțe există în acest produs.

Fibre vegetale din semințe de in pentru pierdere în greutate

Experții susțin că, deoarece acest produs conține fibre nedestinabile, poate reduce permanent senzația de foame și, prin urmare, împiedică supraalimentarea, care este principalul factor în obținerea excesului de greutate. Dar, această proprietate este atât un factor pozitiv, cât și unul negativ. Dacă depășiți rata de consum a fibrelor de plante din semințe de in, atunci puteți provoca diaree, scăpând de ea nu va fi ușor.

Al doilea factor care vorbește despre beneficiile fibrelor din semințele de in este că conține vitaminele B, A și PP. Acestea sunt pur și simplu necesare pentru cei care urmează o dietă strictă, deoarece pot provoca apariția unei deficiențe a acestor substanțe.

Și, în sfârșit, fibrele din semințe de in este indispensabilă pentru pierderea în greutate, deoarece este un "absorbant natural", adică elimină toxinele și substanțele nocive din corpul uman în mod natural. Această purificare este necesară, deoarece adesea problemele de sănătate sunt legate de faptul că pur și simplu "ne-a contaminat" corpul.

Astfel, acest produs poate elibera o persoană de constipație, poate ajuta la creșterea apetitului și, de asemenea, satura corpul cu vitamine și minerale esențiale. Nu mâncați mai mult de 15 grame de produs pe zi și asigurați-vă că beți suficient lichid (apă, ceai verde, produse lactate), iar acest aditiv va beneficia numai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 59 = 60