ciocolată timp de 3 zile

Dintre toate dietele, există mai multe opțiuni care sunt cele mai atractive, de exemplu, o dietă de ciocolată pentru pierderea în greutate. Este dificil să întâlnești un bărbat care să nu piardă în greutate, în timp ce se bucură de ciocolată. Astfel de metode de pierdere în greutate sunt stricte și nu le puteți păstra pentru o perioadă lungă de timp.

Ciocolata dieta timp de 3 zile

În primul rând, trebuie spus că nu toată mâncarea poate fi consumată, deci numai ciocolată neagră cu conținut ridicat de pudră de cacao este permisă. O mare importanță este regimul de băut, deci o zi ar trebui să bea cel puțin 2,5 litri de lichid. Este mai bine să refuzi efortul fizic, deoarece corpul va fi epuizat. Dacă în timpul unei diete există senzații puternice neplăcute, de exemplu, amețeli sau greață, atunci ar trebui să opriți dieta. Se recomandă consumarea complexului vitamin-mineral și a suplimentelor biologice. Sarea și zahărul sunt interzise nu numai în timpul alimentației, ci și timp de două săptămâni după aceasta.

Există mai multe opțiuni pentru un meniu de ciocolată timp de 3 zile:

  1. Într-o zi este permis să mănânce 100 g de ciocolată și să bea o cantitate nelimitată de cafea neagră;
  2. Cantitatea de ciocolată este aceeași, dar în loc de cafea trebuie să beți ceai verde;
  3. În cea de-a treia variantă, este permisă adăugarea de lapte fără grăsimi la cafea.
  4. Ultima variantă a dietei - cu excepția ciocolatei negre este permisă și lactate cu nuci.

Modul de ieșire din dieta de ciocolată ar trebui să fie gradual, adică să se adauge treptat produsele din meniu, începând cu alimentele care sunt rapid digerate. Pentru a menține rezultatul și chiar a-l îmbunătăți, se recomandă să acordați prioritate unei alimentații adecvate.

Există contraindicații pentru dieta de ciocolată, care merită luate în considerare. Este interzisă scăderea în greutate în prezența alergiilor, a hipertensiunii și a problemelor cu ficatul, tractul gastro-intestinal și vezica biliară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − 59 =