mădușii beneficiază și rănesc

Mușchii pot fi considerați o delicatesă originală sau o gustare delicioasă - dar, spre deosebire de multe alte delicatese, acest produs este, de asemenea, util. Ca toate fructele de mare, sunt bogate în vitamine și minerale, astfel încît pur și simplu să le încorporați în dieta dvs. vor beneficia deja. Din acest articol veți afla despre beneficiile și răul pe care mielurile îl pot aduce corpului dumneavoastră.

Mussels cu dietă

Principalul avantaj al mielurilor din dieta este compoziția lor bogată de proteine. 100 g pentru 11 g de proteine, 2 g de grăsime totală (ambele sunt foarte utile, polinesaturate), și 3,3 g de carbohidrați. În acest caz, valoarea energetică a midiilor este de doar 77 kcal la 100 g de a înlocui o bucată de friptură suculentă la cină, vă va reduce în mod semnificativ dieta de zi cu zi de calorii și să fie capabil să se deplaseze mai aproape de propriul său ideal.

Musselurile sunt excelente pentru mese dietetice, deoarece carnea lor este perfect combinată cu legume proaspete, ceea ce vă permite să preparați feluri de mâncare cele mai ușoare și mai nutritive. Înlocuiți cina obișnuită cu câteva fructe de mare și o garnitură de legume ușoare - și veți începe să scăpați fără prea mult efort. După o astfel de cină, nu puteți bea ceai (mai ales dulce), există sandwich-uri și altele. Este o moderare în nutriție care vă permite să obțineți rezultate cât mai repede posibil.

Ciupercile sunt potrivite pentru diete mai stricte, în care dieta este semnificativ redusă. Acest lucru se datorează faptului că midiile sunt bogate in substante nutritive: contin vitaminele A, C, B, E și PP, precum și mineralele magneziu, fier, potasiu, calciu, fosfor și sodiu. Datorită acestui fapt, corpul nu va lipsi de nutrienți, iar dieta nu se va transforma în probleme cu pielea, părul sau unghiile.

Beneficiile mielurilor de carne

În primul rând, o caracteristică utilă - organismul este îmbogățit în acizi grași polinesaturați omega-3 și omega-6, care sunt componente rare și de neînlocuit. Datorită acestora puteți menține o imunitate bună, o vedere ascuțită, țesuturi sănătoase ale corpului.

În plus, carnea de midii are, de asemenea, astfel de proprietăți:

  • avertizează și vindecă artrita chiar și cu o predispoziție congenitală;
  • intareste sistemul imunitar, indeparteaza substantele nocive din organism;
  • ajută organismul să lupte împotriva radiațiilor;
  • îmbunătățește aspectul - pielea, părul și unghiile;
  • îmbunătățește compoziția sângelui;
  • protejează împotriva dezvoltării tumorilor maligne;
  • îmbunătățește activitatea întregului sistem cardiovascular;
  • îmbunătățește digestia;
  • întărește oasele și dinții;
  • incita pasiunea, creste potenta - mai ales la barbati.

Utilizarea mielurilor pentru sănătatea femeilor este mare - utilizarea lor regulată de mai multe ori crește șansa de sarcină, deoarece are un efect benefic asupra membranei mucoase a colului uterin.

Rănirea mielurilor

În ciuda avantajelor mari, midii poartă și rănesc, deoarece au propriile lor efecte secundare. Pe fundul mării, mielul îndeplinește rolul unui fel de filtru, trecând prin el însuși până la 80 de litri de apă pe zi și purificându-l astfel. Făcând o faptă bună pentru mediul înconjurător, se acumulează utilizarea de midii în sine o otravă nervo-paralitică, care elimină cele mai simple organisme. În cantități mici, această substanță nu va provoca vătămarea unei persoane, dar cu includerea prea largă a mizelor în dieta dvs., pot apărea probleme.

Pentru a nu-ți fie frică, atunci când midii de cumpărare ar trebui să acorde o atenție la starea lor: acestea trebuie să fie într-un întreg coajă normal, fără dungi albicioase și au un miros neplăcut. Asigurați-vă că clapele să fie închise ermetic și nu se legăna în nimic - este pe aceste motive, puteți găsi midii de înaltă calitate. Cel mai bine este să le cumperi într-un magazin de încredere care ține de reputația ta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 − 42 =