Horsetail Field pentru pierdere în greutate

În ciuda faptului că unele plante nu suprima pofta de mâncare, nu dispersează metabolismul și, de fapt, nu contribuie la scăderea în greutate, femeile încearcă pe ei înșiși diverse metode de fitoterapie. La aceeași categorie este și recepția coapsei de câmp pentru pierderea în greutate.

Ardeal: Proprietăți

Această iarbă, ca coada de cal, are un efect pronunțat diuretic. În mod ideal, numai acei oameni care suferă de acumularea excesivă de lichid în organism, și nu toți, și mai ales cei care doresc să piardă în greutate, ar trebui să-l folosească pentru prescripția medicului.

Aplicarea coapsei duce la eliminarea accelerată a lichidului, ceea ce conduce la spălarea zgurilor și a toxinelor, dar în același timp și la o masă de substanțe utile, fără de care organismul pur și simplu nu poate menține sănătatea. În plus, dacă luați în mod incontrolabil o perfuzie de coadă de câmp, există o posibilitate de deshidratare a corpului, care "sughiț" pentru majoritatea organelor interne și a sistemelor corporale.

Se poate elimina toxinele în alte moduri: de exemplu, pentru a bea 2,5 litri de apă pe zi sau o dată pe săptămână pentru a vizita sauna. În cazul pierderii în greutate, ceea ce este util pentru un coș de câmp pentru pacienți, poate provoca probleme oamenilor sănătoși.

În plus, trebuie avut în vedere că decocția sau extractul de coadă-cenușă este foarte periculoasă pentru persoanele cu afecțiuni renale, în special - nediagnosticate. Dacă aplicați un astfel de instrument fără a consulta un medic, vă riscați propria sănătate.

Pregătirea decoctării coarnei de câmp

Nu există dificultăți în pregătirea unui decoct de coadă de cală. Dacă ați primit recomandări de la medicul dumneavoastră, probabil că veți fi interesați de două dintre cele mai simple zona coapseireteta:

  1. Se toarnă 2 linguri de coacăz tocat cu un pahar de apă clocotită, se acoperă și se lasă să stea timp de 30 de minute. Gata!
  2. Se toarnă 3 linguri de coacăz tocat cu un pahar de apă clocotită, se pune într-o baie de apă, se fierbe timp de 10-15 minute, se scoate din căldură. Lăsați-o să bea timp de 10 minute. În acest caz, bulionul se va dovedi a fi mai concentrat și mai puternic.

Nu uitați că nici o pierdere în greutate nu merită să vă riscați sănătatea. După ce au încercat o mulțime de metode atât de periculoase și nejustificate, toate femeile ajung la concluzia că numai o nutriție adecvată și un mod activ de viață ajută cu adevărat. Toate celelalte, dacă pot ajuta, sunt doar ca un ajutor pentru aceste măsuri simple și ușor de înțeles.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − 78 =