cocktail după antrenament

Avantajul cocktailurilor în comparație cu alimentele obișnuite este mic, dar poate fi apreciat doar de o persoană care își încarcă cu adevărat mușchii în întregime. Cocktail-urile sunt foarte ușor de asimilat (cum ar fi toate alimentele lichide, în comparație cu alimentele solide) și sunt concentrate de nutrienți.

Dupa antrenament, asa cum este cunoscut de multi, se deschide o fereastra de proteine-carbohidrati. Muschii nostri si-au consumat toate resursele, iar fibrele musculare trebuie restaurate urgent, ca sa nu mai mentionam cresterea. Prin urmare, trebuie să arunci rapid lemn de foc - acest combustibil după antrenament poate fi doar un cocktail.

În grăsime sau în mușchi?

După antrenamentul de forță, un cocktail proteic va merge în mod specific la creșterea musculară. Acest lucru se datorează faptului că metabolismul în acest moment este într-adevăr accelerat, corpul caută alimente. Crede-mă, nimic din mâncat nu va fi amânat sub formă de grăsime.

Cu toate acestea, această regulă nu se aplică în timpul exercițiilor de ardere a grăsimilor sau al claselor de pierdere în greutate. Faptul este că esența instruirii pentru pierderea în greutate este tocmai aceea de a crea această stare de foame în interior. Aceasta este singura modalitate de a realiza o divizare parțială a grăsimilor.

Ce este un cocktail de proteine ​​mai bun?

Restaurarea cocktail-urilor după antrenament este bună deoarece acestea sunt ușor digerate. Acestea ar trebui să conțină proteine ​​și carbohidrați, dar nu și grăsimi. După antrenament, cașul este, de asemenea, excelent, ca sursă de proteine ​​ușor digerabile, dar nu băuturi cofeină (ceai, cafea) și nu alimente grase. Cofeina va interfera cu procesul de recuperare a mușchilor, iar grăsimea nu poate fi digerată, deoarece tot sângele este atașat la mușchi, nu la stomac.

Puteți cumpăra amestecuri de cocktailuri în magazinele de nutriție sportive sau să le pregătiți singuri din aceeași brânză de vaci, ouă, chefir, lapte, fructe etc. Este important să vă simțiți corpul aici, pentru că cineva va fi rănit de sportpit doar pentru că provoacă disconfort psihologic - "cine știe ce este în această pulbere?"

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 7