compotul de câine a crescut bine și rău

Rosehip este o plantă sălbatică care aparține familiei roz. Originea sa a început de pe versanții munților din Himalaya și Iran. În medicina tradițională, se folosesc fructele sale, dar în medicina populară nu se fac fără toate părțile acestei plante miraculoase.

Beneficiile compotului de la câine a crescut

Mulți oameni sunt interesați de întrebarea ce fel de beneficii pot fi de la compotul de la șoldurile de trandafir și dacă le dăunează. În acest sens, putem spune că câinele a crescut de mult timp este folosit ca medicament medicamentos. În cele mai vechi timpuri, oamenii și-au strâns fructele, au uscat și au preparat compot.

În ceea ce privește ceea ce este util pentru compotul de la dogrose, este imposibil să nu menționăm că această plantă are astfel de proprietăți:

  • un diuretic;
  • coleretic;
  • protivoskleroticheskoe;
  • restaurativ;
  • anti-inflamator.

Pentru a bea compot dintr-o cățelușă este adesea recomandată în scopuri preventive. Cu ajutorul ei puteți scăpa de multe boli. De exemplu, ajută la scăderea problemelor cu rinichii, tractul gastrointestinal, vezica urinară. De asemenea, ajută la restabilirea metabolismului.

Pentru a pregăti compotul de la cățeluș este necesar 1 lingură. Spoon un câine uscat-trandafir cu un pahar de apă fierbinte, după care ar trebui să fie lăsat să infuzeze timp de două ore.

Afectarea șoldurilor

În ciuda faptului că câinele a crescut este foarte util, el are multe contraindicații. Să recunoaștem că nu este necesar să aplicăm această plantă oamenilor care sunt pante la formarea de trombi.

În câine, trandafirul conține acizi diferiți, subțiind treptat smalțul dintelui. De aceea ar trebui să vă spălați dinții după ce persoana va consuma șoldurile.

Persoanele care suferă de astfel de probleme de sănătate, cum ar fi gastrita și ulcerele, nu se recomandă utilizarea acestei plante.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 5