conserve de măsline beneficiu și rău

Măsline dintr-un borcan - pentru mulți o gustare preferată. Ele sunt adesea folosite pentru salate, decorarea mâncărurilor din carne și a cocktailurilor. Dar majoritatea oamenilor nu se gândesc dacă măslinele conservate sunt utile. Dar acest produs are atât proprietăți pozitive, cât și negative.

Ingrediente de măsline conservate

Beneficiile măslinelor conservate sunt determinate de compoziția lor biochimică. În aceste fructe conține o cantitate mare de vitamine B, vitaminele A, E și K. Ei au, de asemenea, substanțe valoroase, cum ar fi pectina, catechină, acid gras poli-nesaturat omega-6, antioxidanți, proteine ​​vegetale și oligoelemente - magneziu, potasiu, zinc, fier, fosfor și altele.

Ce este util pentru măslinele conservate?

  1. Se purifică corpul de substanțe nocive și de balast, stimulează activitatea tractului digestiv.
  2. Ajutați la întărirea sistemului nervos și imunitar.
  3. Creșteți vitalitatea, serviți ca mijloc de prevenire a bolilor legate de îmbătrânire, promovați întinerirea corpului, susțineți pielea și părul în stare bună.
  4. Poate fi folosit ca un mijloc de prevenire a cancerului.
  5. Îmbunătățirea stării inimii și a sistemului vascular, ajută la normalizarea nivelului de colesterol din sânge.
  6. Ajutați-vă cu anemia și lipsa de fier în organism, arătat femeilor însărcinate.
  7. Promovează prevenirea prostatitei, impotenței, creșterea concentrației de spermatozoizi.
  8. Acestea au un conținut redus de calorii: în 100 de grame numai 115 kilocalorii, produsul este considerat alimentar și este recomandat pentru scăderea în greutate.

Deteriorarea măslinelor conservate

În plus față de beneficiile și răul de la măsline conservate, de asemenea. Acestea pot provoca o reacție alergică datorată conținutului de conservanți și coloranți. De asemenea, produsul poate provoca dureri în abdomen, tulburări intestinale, diaree.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

66 − = 56