jeleu de calorii

Chill este un fel de mâncare preferată, care este o componentă integrală a sărbătorii festive și o gustare preferată pentru fiecare zi. Dacă vă urmăriți figura, merită să luați în considerare faptul că, pentru toată ușurința aparentă a acestui fel de mâncare, are o valoare energetică ridicată și prea mult pentru a se sprijini pe ea nu merită. Din acest articol veți afla despre conținutul de calorii al diferitelor tipuri de frig și beneficiile sale.

Despre conținutul caloric al frigului și beneficiile acestuia

Chill este un decoct de carne și oase de animale sau de păsări, din cauza a ceea ce acest fel de mâncare primește o mulțime de substanțe utile în compoziția sa. Printre acestea putem enumera vitaminele A, E, H, PP și grupa complet B. In plus, lăptișor bogat in minerale: potasiu, calciu, magneziu, sodiu, clor, sulf, fosfor, fier, iod, cupru, zinc, mangan, crom , fluor, molibden, bor și multe altele. Prin această utilizare regulată a aspic capabil de a crește activitatea creierului, intareste sistemul nervos, pentru a preveni formarea de boli ale articulațiilor, promovarea dinților cetății, oasele și unghiile.

Cu toate acestea, muschii si au partea dăunătoare: fiind, de fapt, reținut spălări oase de animale, acest fel de mâncare devine și o doză mare de colesterol rău, care este capabil să realizeze ocluzia vaselor și deteriorarea sănătății. Pentru a evita consecințele negative, se recomandă să consumați carne rece fie de la caz la caz, fie la sfârșit de săptămână - dar nu prea des. Această abordare vă permite să luați din acest fel de mâncare doar o favoare!

Calorii aspic depinde de reteta, proporțiile și caracteristicile prepararea de feluri de mâncare, astfel încât în ​​acest articol, veți învăța și informații aproximative cu privire la valoarea energetică, precum și calcularea unuia dintre cele mai populare rețete.

Conținutul caloric al frigului

Deci, să luăm în considerare conținutul caloric aproximativ al diferitelor tipuri de răceală - din carne de pui, carne de vită și de porc:

 • conținutul de calorii al cotletului de porc - între 340 și 390 kcal pentru 100 g de produs, în funcție de rețetă;
 • conținutul caloric al unei rațe de pui - de la 80 la 200 kcal în funcție de rețetă;
 • conținut caloric de carne de vită rece - între 130 și 180 kcal, în funcție de metoda de preparare;
 • Conținutul de calorii calorice din turcia - de la 80 la 200 kcal în funcție de rețeta selectată.

Este de remarcat faptul că jeleu de pui poartă pierdere în greutate (cu toate acestea, ca varianta curcan). Dacă se dorește, poate fi gătit dintr-un piept slab, cu adaos de gelatină, iar apoi vasul va fi cât mai ușor și se va potrivi perfect chiar și în cea mai strictă dietă.
Având în vedere indicatorii de mai sus, puteți alege cu ușurință versiunea de fel de mâncare care vă va potrivi și gust, și valoarea energetică.

Calorii într-o frig acasă

Conținutul caloric al acestui vas este de 257,8 kcal, incluzând 26,1 g de proteine, 15,5 g de grăsime și 3,6 g de carbohidrați. Acest fel de mâncare este grozav ca o gustare rece și ca o cină completă. Pentru a face un fel de mâncare cu o asemenea compoziție, trebuie să urmați rețeta.

Frigul din casă

ingrediente:

 • carne de vită - 1,36 kg;
 • pui - 1,8 kg;
 • carne de vită, categoria 1 - 0,85 kg;
 • morcovi - 300 g;
 • ceapa - 350 g;
 • usturoi (optional) - 40 g;
 • patrunjel rădăcină - 250 g;
 • apă - 2,5 - 3 litri.

preparare

conținutul de calorii al cotletului de porc

Tăiați îmbinarea la sol, turnați apă rece la o viteză de 2 litri la 1 kg de îmbinare, gătiți la foc mic timp de 6-8 ore, scoțând spuma. După 3-4 ore în tigaie a raportat pui și carne de vită. Cu jumătate de oră înainte ca bulionul să fie pregătit să scadă legumele și condimentele. Apoi tăiați carnea în bucăți, îndepărtați oasele și venele, dacă doriți - treceți printr-un măcinător de carne sau pur și simplu împărțiți-vă în bucăți mici. Deja în bulionul filtrat, puneți produsele din carne preparate, sare (la o rată de 20 g pe 1 kg de frig). Gatiti inca 10-20 minute, adaugati usturoiul, apoi imprastiati masa peste mucegaiuri si lasati sa se inghete intr-un loc racoros.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 − = 7