conținutul caloric al borschului cu carne de porc

Aproape în fiecare familie, prânzul nu se poate face fără prima fel de mâncare, iar borshchul este foarte popular astăzi. Există o mulțime de rețete pentru acest fel de mâncare gustoasă și utilă, versiunea clasică a borsch-ului fiind completată cu o varietate de ingrediente și condimente, dar poate cea mai comună este borsch-ul gătit cu carne de porc. Această supă bogată delicioasă nu vă va lăsa foame și, în plus, va aduce multe beneficii pentru sănătate. Să încercăm să aflăm care este utilizarea acestui fel de mâncare consistentă și care este valoarea calorică a acestuia.

Beneficiul și conținutul caloric al borschului cu carne de porc

Dacă se calculează greutatea totală a tuturor ingredientelor principale necesare pentru a face această supă, atunci valoarea calorică medie a borschului cu carne de porc la 100 g va fi de 62 kcal. Această cifră nu este mare, astfel încât cei care urmează greutatea nu se pot teme de formele lor și își pot permite să mănânce o farfurie din acest fel de mâncare delicioasă.

Atât nutriționiștii, cât și medicii îl recomandă să o folosească, deoarece, în afară de faptul că există o cantitate mică de calorii în porc borsch cu carne de porc, este, de asemenea, un produs foarte util pentru organism:

  1. Normalizează procesele metabolice.
  2. Promovează eliminarea toxinelor din organism.
  3. Oferă un efect ușor de colagog.
  4. Partea principală a ingredientelor sunt legumele, astfel încât borschul este saturat cu minerale și vitamine importante pentru funcționarea normală a organelor interne de bază ale unei persoane.
  5. Promovează funcționarea completă a sistemului digestiv.
  6. Carnea de porc, pe baza căreia este fiartă boabele, este bogată în proteine, care afectează performanța și umple corpul cu energie.
  7. Efectul benefic asupra sistemului circulator afectează vâscozitatea sângelui.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

62 − = 58