cât de subțire marina africană a devenit subțire

Cunoscut nu numai pe teritoriul Rusiei spectacolul realității "Dom-2" este pe ecranele TV de mai mulți ani. În acest timp, a participat un număr foarte mare de persoane, iar unele dintre ele au venit chiar de mai multe ori pe site-ul clădirii. Un astfel de participant este Marina Afrikantova. Sosirea blondei efective a provocat o agitație printre public, deoarece au văzut o fată frumoasă și subțire care arăta ca o papusa Barbie. Din acest moment, Internetul a explodat cu cereri, iar un număr mare de spectatori erau interesați de faptul că Marina Afrikantova și-a pierdut greutatea și exact modul în care a reușit să obțină rezultate. O astfel de emoție la forțat pe fată să-i dezvăluie secretele și să ofere recomandări celorlalți cum să repete fetița ei.

Cum a scăzut greutatea lui Marina Afrikantova?

Care sunt singurele opțiuni pe care fanii proiectului nu le-au oferit pentru a explica transformarea magică a fetei. Cineva a insistat că ea a efectuat pur și simplu operațiunea, alții au raportat că acesta este tot ceaiul verde și boabele goji, care sunt pe larg publicate pe Internet. În rețelele sociale, puteți chiar să vedeți postări în care femeia africană africană, despre care se presupune că este subțire, promovează un cocktail care a ajutat-o ​​să scape de excesul de greutate. De fapt, totul este simplu și trivial - Marina a reușit să piardă în greutate din cauza schimbărilor de sport și alimente.

Într-unul din interviurile ei, Marina Afrikantova a spus cum a pierdut greutatea. Fata a spus că nu a folosit niciun mijloc nou, dar a intrat pur și simplu în sport și a urmat o dietă cu conținut scăzut de calorii. Blonda fugea cel puțin 20 de minute pe zi. și a mers la sală, unde a realizat un set tradițional de exerciții pentru toate grupurile musculare.

Înțelegând cum Marina Afrikantova a pierdut în greutate, trebuie acordată o atenție deosebită dietelor, deoarece fetița a încercat mai multe metode de nutriție. Să ne ocupăm de principiile unor diete pe care participantul la "Doma-2" a folosit:

  1. Hollywood dieta. Perioada de 14 zile, în timpul căreia nu puteți servi micul dejun. Dacă suferiți de foamete severe, atunci puteți bea ceai și puteți mânca jumătate de grapefruit. Din meniu, produsele care conțin amidon, zahăr și băuturi alcoolice sunt complet excluse. Gătitul poate fi fie aburit, fie fiert. O altă interdicție importantă este sarea.
  2. Dieta cu varza. Dureaza 10 zile. Din dieta trebuie să excludem băuturi dulci, făină, băuturi carbogazoase și cartofi. Varza poate fi consumată în diferite soiuri și chiar în sărate și din varză. Pentru micul dejun se permite doar ceai sau cafea. Meniul de prânz este: salată de legume și carne de aburi. Pentru cină, sunt permise oulă, ouă și fructe. În timpul nopții, dacă vă simțiți foame, puteți bea 1 lingura. chefir.
  3. Dieta japoneză. Această metodă este calculată pentru 2 săptămâni. Pentru această perioadă trebuie să abandonați complet utilizarea sarelor. Lista alimentelor interzise include băuturi carbogazoase și alcoolice, precum și dulciuri și făină. Meniul se bazează pe pește, fructe de mare, ouă și carne.
  4. Dieta braziliană. cum să pierdeți dieta dieta africanăDieta durează exact 14 zile. În acest moment, meniul ar trebui să se bazeze pe alimente care au o mulțime de proteine ​​și legume. Din dieta ar trebui să fie excluse de la dulce, făină și alcool.
  5. Hrana pentru hrișcă. O astfel de dietă ar trebui să dureze mai mult de 10 zile. În timpul zilei puteți mânca numai terci de ovăz, aburit pe apă fără adăugarea de sare și condimente. Este permisă spălarea terciului cu chefir cu conținut scăzut de grăsimi, dar nu mai mult de 1 litru pe zi.

După ce fata a reușit să scape de centimetri in plus, ea a trecut la o dieta adecvata si calorii vizionarea dieta ta, ceea ce îi permite să vă mențineți în formă. Și în cele din urmă, cel mai important subiect - câte kg Afrikantova a pierdut în greutate. Potrivit blondei de câteva luni, a reușit să piardă aproximativ 10 kg.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 76 = 80