cum să alegeți schiurile

Iarna nu este doar un moment minunat al vacanței noastre de Anul Nou preferat, ci și o oportunitate excelentă de schi. Începătorii vor trebui să învețe o mulțime de activități recreative interesante, dar mai întâi trebuie să ne dăm seama cum să alegeți schiurile.

Cum de a alege un ski de greutate și de înălțime?

Toți cei care doresc să se angajeze serios în sport sau, deocamdată, doar pentru a se încerca în ea, este să afle cum să aleagă schiurile și bețele pentru creștere. Începătorilor li se recomandă să se îndepărteze de la cifrele de măsurare a creșterii de 20 cm. Atleții cu experiență și iubitorii instruiți trebuie să scadă zece, iar femeile ar trebui să înlăture doisprezece centimetri. Odată ce schiurile sunt potrivite măsurătorilor, ele sunt ghidate în selecție prin gravitate. Dacă o persoană este de la patruzeci și opt până la cincizeci de kilograme, o lungime de o sută șaptezeci până la o sută șaptezeci și cinci de cm este adecvată.

Cum să alegeți schiurile pentru creștere?

Principalii indicatori ai caracteristicilor unui astfel de lucru sunt lungimea și rigiditatea. Oricine dorește să lucreze cu o mișcare de creastă ar trebui să dea preferință modelelor, care pentru zece sau chiar cincisprezece cm vor fi mai multe măsurători ale atletului însuși. Dacă achiziționarea este necesară pentru o mișcare clasică, ridicați-o cu douăzeci și cinci sau treizeci de cm mai mult. Vă va ajuta să învățați cum să alegeți o schi de creștere, un tabel.

cum să alegeți schiurile

Cum sa alegi un ski de greutate?

Skate-ul a fost într-adevăr o plăcere, este important să știți cum să alegeți schiurile potrivite pentru greutate. Orientă în alegerea celui mai potrivit dispozitiv de rigiditate umană - flex-tester. Puteți să-l cumpărați la una din magazinele de sport care vând mărfuri similare. Lucrarea dispozitivului constă în simularea acțiunii forței pe dispozitiv, care este egală cu greutatea unei persoane. Datorită lui, puteți evalua cât de greu este unul sau altul pentru astfel de încărcături.

Pentru a afla cum să alegeți schiurile necesare, stiloul vă va ajuta. Puteți să-l găsiți și în magazine speciale. Un astfel de lucru va face posibil să se știe dacă acest lucru se va confrunta cu sarcini cum ar fi transferarea centrului de greutate la un schi și în diferite poziții ale picioarelor. Dispozitive de pre-testare pentru deplasarea prin zăpadă, nu vă puteți îndoi că patinajul va fi nu numai util, ci și o distracție plăcută.

Cum sa alegi un ski?

O vacanță activă în munți este întotdeauna o mare de adrenalină. Cu toate acestea, pentru ca o astfel de distracție să fie foarte distractivă, este necesar să alegeți în avans un dispozitiv de calitate pentru a vă deplasa prin zăpadă. Modelele montane pentru utilizare sunt clasificate în tipuri:

  • pentru incepatori sau amatori;
  • schi de munte specială;
  • schiuri pentru sporturi mari.

Pentru a ști cum să alegeți schiul potrivit, acestea sunt ghidate de rigiditatea lor. La o greutate de șaptezeci de kilograme, ridică un lucru cu un marcaj de 7 sau 8. Ultimul va avea un stoc mic. La substandard, acești parametri nu sunt specificați. Pentru incepatori in sporturile montane moale va deveni ideal, sportivi cu experienta se va aborda modele rigide. Cu un stil agresiv, preferă unul mai lung. Adapțiile scurte pentru mișcarea pe zăpadă sunt mai puțin stabile, dar sunt mai manevrabile.

Cum de a alege schi fond?

Pentru începătorii în sporturile de iarnă se recomandă abordarea cu seriozitate a studierii întrebării cum să alegeți schiurile și bastoanele pentru patinaj. Unul dintre criterii este prețul unui astfel de lucru. Dacă obiectivul este plimbări obișnuite, atunci puteți obține un dispozitiv foarte scump. La mai mult de șaptezeci de kilograme, merită acordată atenție opțiunilor costisitoare. Ele vor fi uneori mai fiabile. Apoi, trebuie să ridicați inventarul ținând cont de caracteristicile de creștere și rezistență. Schiorii experimentați nu recomandă să uitați de lungime. Se calculează pe baza acestei formule: de la creșterea unui patinator, sunt scoase douăzeci și cinci de centimetri.

Astfel de parametri precum rigiditatea și rezistența sunt aleși luând în considerare categoria de greutate. Trebuie să pui un lucru și să măsori distanța de la podea la suprafața lui. Când selectați o creastă și figura combinată ar trebui să fie egală cu un milimetru. Clearance - de la treizeci la patruzeci de centimetri. Pentru variantele clasice, aceasta este de un milimetru și jumătate, iar clearance-ul este de zece până la cincisprezece centimetri.

Cum de a alege o creastă de patinaj?

Mișcarea de creastă este mai complicată decât cea clasică. Deoarece este important să știți cum să alegeți schiurile potrivite și stick-ul pentru călărie. Atunci când selectați un model, profesioniștii recomandă să acordați atenție opțiunilor dificile. Datorită acestei caracteristici, va exista o astfel de posibilitate de a împinge mai greu. Puteți să aflați despre tehnica deplasării creastei prin patinaj pe dispozitivele clasice. Cu toate acestea, dintr-o astfel de distracție, o persoană se va obosi mai mult decât să obțină plăcerea dorită. Este important atunci când selectați să acordați atenție texturii suprafeței de fund, care ar trebui să fie netedă.

cum să alegeți schiurile

Cum de a alege un schi de vanatoare?

Există un dispozitiv special pentru vânători. Odată ce s-au făcut ei înșiși să dorească să găsească joc, iar acum chiar cei mai experimentați oameni cumpără asemenea lucruri în magazinele specializate. Cu toate acestea, este important să știm care schiuri de vânătoare să aleagă, astfel încât în ​​timpul unei plimbări în pădure nu există probleme suplimentare cu mișcarea. Unul dintre factorii cei mai importanți este raportul dintre lungime și greutate. Un centimetru din suprafața lucrurilor ar trebui să fie de patruzeci de grame de greutate a unei persoane. Dacă un schior are o sută de kilograme, atunci va avea nevoie de dispozitive cu o lungime de 170 cm și o lățime de 15 cm.

În ceea ce privește alegerea unui vânător de schi este importantă, coerența. Echipamentul de vânătoare trebuie să fie fiabil și durabil, flexibil și ușor. Materialul de fabricație nu are o valoare specială. Dacă doriți, vânătorul poate prelua modele din lemn, plastic, kamus sau golitsy, cu diferite elemente de fixare și altele. Atunci când alegeți un dispozitiv pentru a călători pe zăpadă, ar trebui să preferați un inventar mai scump, calitatea căreia va fi cea mai bună.

Cum sa alegi schiurile pentru plimbari in padure?

Nu întotdeauna astfel de lucruri se fac pentru activități în aer liber sau pentru vânătoare. Uneori, astfel de echipamente sunt necesare pentru plimbări obișnuite în sezonul rece. Acum vă oferim să aflați ce schiuri să alegeți pentru o plimbare. Asemenea lucruri sunt necesare tuturor celor cărora le place plimbările de iarnă prin pădure și rămân în formă sportivă excelentă. La alegerea inventarului pentru scopuri similare, se recomandă să fie interesat de lățime. Astfel de adaptări pentru mișcarea pe zăpadă ar trebui să fie mai largi decât variantele de amatori.

Este important să selectați inventarul cu crestături. Acest lucru va ajuta la protejarea lucrurilor împotriva alunecării și o va face mai stabil. Pentru o astfel de adaptare, viteza, forța și rezistența sunt importante. Dacă o persoană nu are probleme cu kilograme în plus, lucrurile ar trebui să fie ridicate cu o lățime medie și o creștere a înălțimii egale. Versiunile mai lungi și mai înguste ale oamenilor nu pot supraviețui, deci este preferabil să alegeți mai scurte și mai largi.

Cum sa alegi schiul potrivit pentru copil?

Dacă părinții au dorința de a începe să se familiarizeze cu modul de viață sănătos de la schi, este necesar să aflăm în prealabil cum să alegeți un schi pentru copil. În avans, trebuie să obțineți sfaturi de la un instructor sau de la un consultant calificat într-un magazin de articole sportive specializate. Dacă cumpărați un astfel de inventar, acordați atenție dacă acesta este deteriorat. Plasticul pentru copii va fi mult mai practic decât opțiunile din lemn.

cum să alegeți schiurile de schi

Alegerea schiurilor pentru un copil, nu trebuie să luați "să crească", dar numai în dimensiune. Pentru a face acest lucru, adăugați de la cincisprezece la douăzeci de centimetri măsurătorile unui atlet mic. Odată ce fidgetul învață cum să călătorească bine, puteți alege opțiuni mai lungi și mai rapide. Cumpărați echipament important în sporturile de iarnă, trebuie să țineți cont de greutatea atletului. Dacă un copil cântărește nu mai mult de douăzeci de kilograme, trebuie să cumperi un lucru de cel mult șaptezeci de centimetri. Atunci când un atlet mic este de până la treizeci de kilograme, o opțiune acceptabilă este un lucru de cel mult nouăzeci de centimetri.

Cum de a alege un ski pentru freeride?

Înainte de a vă da seama cum să alegeți un schi pentru freeride, trebuie să înțelegeți caracteristicile importante. Lungimea lor depinde de cresterea patinatorului. Un începător în acest sport trebuie să adauge încă zece sau cincisprezece centimetri la cifra de creștere. Cu cât inventarul este mai lung, cu atât mai puternic și mai sigur cu viteză. Este considerat mai puțin sensibil la acoperirea cu zăpadă. Lățimea dispozitivelor profesionale pentru freeriding ar trebui să fie cuprinsă între nouăzeci și o sută treizeci și cinci de milimetri.

Cum sa alegi un schi pentru kiting?

Dacă există un vis de a te încerca în kiting, este important să știi în avans ce schiuri sunt mai bine să alegi pentru acest sport. Profesioniștii susțin că toate snowmobilele pot fi folosite pentru snowkiting. Cu toate acestea, există diferențe care afectează confortul schiului. Printre principalele tipuri de kiting se numără sporturile clasice. Sunt potrivite pentru curse și călătorii lungi pe teren greu. Cu universul poți folosi toate laturile de kiting cu orice cupole. Echipamentele pentru sculptură sunt acceptabile pentru începători.

Cum sa alegi un ski pentru freestyle?

Este important ca începătorii să navigheze și să știe ce schiuri să aleagă pentru ca schiurile să aducă plăcere. În primul rând, se recomandă să se ia un inventar al echipamentului. Începătorii nu sunt sfătuiți să acorde prioritate schiorilor lungi, deoarece echipamentul voluminos este mult mai greu. Cu toate acestea, pe aceste modele, spre deosebire de cele scurte, există mai puține șanse de rănire, deoarece acestea pot fi mai bine depreciate în timpul săriilor și aterizărilor. Pentru începători, opțiunea ideală este să fie mai moale, deoarece picioarele grele au o încărcătură excesivă în timpul aterizării.

cum să alegeți schiul potrivit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 30 = 34