cum să piardă în greutate pe laturile

Problema cum să piardă în greutate în părțile laterale este relevantă pentru multe femei, deoarece aceasta este una dintre primele zone care suferă de excesul de greutate. Pentru a obține rezultate rapide, trebuie să abordați această problemă într-un mod cuprinzător, iar apoi în prima lună de cursuri veți vedea un rezultat luminos.

Cum să piardă în greutate pe laturile și stomacul?

Primul lucru pe care trebuie să-l revedești este alimentele tale. Indiferent ce exerciții faceți, dacă mâncați prea mulți carbohidrați simpli (dulce, făină, produse de patiserie etc.), atunci părțile vor rămâne cu dumneavoastră. De aceea, pentru a începe, duceți-vă dieta într-o formă mai corectă:

  1. Mic dejun: ceai, câteva ouă fierte, salată de șuncă de mare.
  2. Prânz: salată de legume, supă ușoară, compot.
  3. Gustare după-amiaza: un măr sau o portocală.
  4. Cina: carne slaba, carne de pui sau peste, cu o garnitura usoara de legume compotate.

Dacă nu vă imaginați viața fără dulce, mâncați o mică parte din felul dvs. de mâncare preferat pentru micul dejun, înlocuindu-le cu micul dejun de la ouă (dar care nu se termină!)

Ce să faci pentru a pierde în greutate pe laturile?

Fără a pleca de acasă, puteți găsi o talie frumoasă și subțire. Pentru aceasta veți avea nevoie doar de două proiectile simple și necostisitoare: o frânghie și o cătușă (mai modernă, mai grele, cu o greutate de 3 kg). În fiecare dimineață, săriți cu o frânghie pentru 10-15 minute și răsuciți-o cât mai mult. Una dintre aceste două activități poate fi amânată până seara.

Mulți cred că părțile sunt ajutate de exerciții pe presă. Da, mușchii se vor întări, dar grăsimea de la ei nu va dispărea nicăieri. De aceea, aveți nevoie de o nutriție adecvată și de o sarcină aerobică (sărind peste coarda), precum și de un masaj activ (care vă face un hoop).

Vrei să știi cât de repede poți pierde în greutate în laturi? Mănâncă bine în fiecare zi și practică în fiecare zi. Acesta este tot secretul. Și când stratul gras este redus, conectați exercițiile, la fel ca în videoclipul de mai jos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 − = 72