Cum de a reduce volumul mâinilor? | hounslowtw3.net

Cum de a reduce volumul mâinilor?

Cum de a reduce volumul mâinilor

Privind fotografiile lor, femeile rămân adesea nefericite cu mâinile care arată prea pline, mai ales dacă au fost presate în corp și nu au fost retrase. În funcție de scopurile dvs., reducerea volumului de arme va ajuta la exercițiu, o nutriție adecvată sau o gamă completă de măsuri.

Cum de a reduce volumul mâinilor?

Dacă nu vă uitați complet și mâinile sunt în starea obișnuită - este, de asemenea, probabil o problemă de tonus muscular slab. Din acest motiv, antebrațul devine plat atunci când este presat pe corp, care în fotografii pare foarte disproporționat. În acest caz, trebuie doar să faceți exerciții pentru mâini cu gantere, pe care le vom examina mai jos.

Dacă aveți o anumită cantitate de exces de greutate și mâinile dvs. nu sunt singurele probleme, atunci ar trebui să vă concentrați pe arderea grăsimilor și numai apoi să îmbunătățiți tonusul muscular. În acest caz, vă recomandăm să treceți la o nutriție adecvată pentru a reduce procentajul celulelor grase și apoi să vă conectați și să vă exerciți.

Cum de a reduce în mod eficient volumul mâinilor?

În ceea ce privește modul de reducere a cantității umărului și a brațelor, alimentația nu poate fi neglijată, deoarece arderea locală a grăsimilor este imposibilă, iar organismul însuși va determina ce celule de grăsime să ardă mai întâi. Astfel, fără a merge la mâncarea potrivită, pur și simplu nu forțați organismul să scape de stratul de grăsime și nici un exercițiu nu va ajuta.

Hrana adecvată pentru pierderea în greutate ar trebui să se încadreze în această schemă:

  1. Mic dejun - proteine ​​+ grasimi + carbohidrați complexi (de exemplu, ou fiert, terci de ovăz cu o lingură de ulei de in, ceai).
  2. Prânz - proteine ​​+ grăsimi + carbohidrați complexi (hrișcă cu carne de vită și salată de castraveți cu unt).
  3. Snack - proteine ​​+ grăsimi (ceai cu brânză).
  4. Cina - proteine ​​+ fibre (de exemplu, pește cu legume).

Mâncând în cadrul acestei scheme, veți reduce masa de grăsime a corpului dumneavoastră cu 0,5 - 1,2 kg pe săptămână și puteți învinge cu ușurință zonele cu probleme.

Cum de a reduce cantitatea de mâini acasă?

În cazul în care problema este mușchii falși sau dacă ați confruntat deja cu masa de grăsime, merită să conectați exercițiile pentru mâini. Cel mai bine este să folosiți ganterele de 2 kg și să le înlocuiți pe măsură ce devin prea ușoare pentru dvs.

  1. În timp ce stați în picioare, mutați corpul înainte în reduceți cantitatea de exerciții de mână30 de grade, brațul se îndoaie în coate, coatele se uită în sus, în mâinile ganterelor. Efectuați antebrațele care se învârteau într-un ritm intens timp de 1 minut.
  2. În timp ce stați în picioare, trageți-vă brațele cu gantere deasupra capului și îndoiți-le în coate, astfel încât ganterele să fie plasate în spatele capului. Faceți flexiune și extensie a mâinilor într-un ritm intens timp de un minut.
  3. Mint, întinde-ți mâinile cu gantere în lateral. Tăiați și răspândiți-vă brațele, ușor îndoite la coate, în fața dvs. la nivelul ochilor, într-un ritm intens pentru un minut.

Completați complet complexul, îl puteți repeta de 1-2 ori de la început, mai ales dacă este ușor pentru dumneavoastră.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: