cum să bei ghimbir să piardă în greutate

Această mirodenie frumoasă a venit la noi din Asia de Sud și astăzi este folosită în fiecare colț al lumii. La rădăcină se află aproximativ 3% uleiuri esențiale, 70% compuși organici, precum și o cantitate imensă de vitamine, aminoacizi și compuși minerali. Puteți utiliza rădăcină proaspătă, care ar trebui să fie de culoare deschisă, și puteți cumpăra, de asemenea, ghimbir uscat. Există o mulțime de proprietăți utile ale acestui condiment, dar cum să beți ghimbir să piardă în greutate.

Ginger + ceai

Această combinație face posibil ca procesul de scădere a greutății să fie foarte simplu și eficient. În plus, această băutură este foarte ușor de băut și de băut chiar și la locul de muncă. Există mai multe opțiuni pentru a pregăti o băutură din ghimbir. Cel mai ușor este să adăugați pulbere uscată la ceaiul obișnuit. Ghimbirul uscat poate fi găsit în aproape fiecare magazin, dar cel mai bine este să vă dați preferința unei rădăcini proaspete. Această opțiune este foarte utilă, parfumată și gustoasă. Acum, să examinăm mai atent cum să folosim ghimbirul în ceai.

Rețeta # 1

Luați o rădăcină mică, undeva 3 cm, și tăiați-o cu plăci subțiri, puneți-le într-un termos, în care aveți nevoie pentru a turna un litru de apă clocotită. Lăsați băutura timp de 1 oră pentru a fi preparată și după aceea ceaiul trebuie neapărat filtrat, astfel încât să nu se crăpească. Pentru a diversifica băutura, puteți adăuga la aceasta lamaie și miere.

Rețeta # 2

Hai să aflăm cum să bei rădăcina de ghimbir să piardă în greutate foarte repede. Secretul este în usturoi, care este folosit în acest ceai de ghimbir. În această variantă este necesar să se ia aproximativ 4 cm de rădăcină, care este tăiată în benzi subțiri, și 2 cuișoare de usturoi. Am pus toate produsele într-un termos și acolo am trimis 1 litru de apă clocotită. De asemenea, lăsați să se infuzeze timp de aproximativ 1,5 ore și filtrați. Această băutură trebuie să fie beată doar într-o formă caldă.

Rețeta # 3

Pentru aceasta, frecati optiunea de ghimbir pe un rastel si puneti 2 linguri. linguri într-un termos, există, de asemenea, 1 litru de apă clocotită. În același termos trebuie să adăugați niște menta. Odată ce băutura sa răcit, adăugați 50 ml suc de lămâie și 50 g miere.

Acum trebuie să înveți cum să bei rădăcina de ghimbir. Nutriționiștii recomandă utilizarea acestei băuturi cu 30 de minute înainte de mese și după. Dar, dacă doriți, beți-l și pe parcursul zilei, numai în porții mici și la gropi mici. Norma zilnică nu trebuie să depășească 2 litri.

Care e secretul?

  1. Ceaiul de ghimbir contribuie la normalizarea apetitului. Datorită conținutului de proteine, vă înșelați pur și simplu corpul, că sunteți deja hrănit, iar apoi în timpul mesei principale, cantitatea de alimente consumată este redusă semnificativ.
  2. O astfel de băutură va îmbunătăți digestia. Cantitatea de mâncare consumată este rapid digerată în organism și nu se va transforma în grăsime. Astfel veți obține toate mineralele și vitaminele, precum și energia necesară pentru munca zilnică.
  3. Datorită efectului slab laxativ cum să bei ghimbir intestinul este curățat rapid și vă simțiți foarte ușor și confortabil.
  4. Ghimbirul îmbunătățește sângerările, procesele metabolice și metabolismul. Toate toxinele și toxinele sunt eliminate din organism. Ca urmare, corpul este reînnoit și vă simțiți bine.

Acum, luați în considerare contraindicațiile privind utilizarea ghimbirului: alergie și mai ales pe citrice; posibilitatea sângerării; orice inflamare; prezența ulcerului, gastrită sau colită; sarcinii. Înainte de a utiliza această băutură, asigurați-vă că consultați un medic și aflați dacă puteți lua ghimbir. Acum știi cum să bei ghimbir să piardă în greutate, ce băuturi pot fi făcute din ea și ce proprietăți benefice posedă, acum rămâne doar să cumperi rădăcina și să bea ceai delicios.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 60 = 61