cum să gătești cafea verde

Există o cantitate imensă de informații care ne spune despre proprietățile benefice ale acestei băuturi, acum să aflăm cum să preparăm cafea verde.

Pe cine să cumperi?

Există 2 opțiuni pentru cafeaua verde, pe care o puteți cumpăra:

  • în boabe;
  • în pulbere.

Un număr mare de producători lipsiți de scrupule creează cafea verde, cel mai adesea se întâmplă cu o versiune de pulbere, deci este mai bine să cumpărați această băutură sub formă de boabe.

Cum să mănânci?

Pentru a învăța cum să preparați o cafea verde, trebuie să învățați mai întâi cum să-i tăiați. Luați în considerare câteva reguli de bază care trebuie urmate pentru a obține produsul perfect în cele din urmă:

  1. Dacă doriți ca cafeaua verde să fie întotdeauna utilă și să nu își piardă proprietățile vindecătoare, atunci trebuie să mănâncați cafeaua în fiecare zi. Deci, în general, aveți nevoie de 30 de zile timp de 1 zi.
  2. Puteți folosi un malaxor pentru șlefuire, pentru aceasta este mai bine să utilizați cuțite plate. În castron, puneți 30 g de boabe, pe care le puteți mătura apăsând doar 1 buton.
  3. Dacă nu aveți mixer, utilizați un măcinător mare, dar nu o moară de morarit.
  4. Amintiți-vă că sarcina dvs. nu este de a transforma cerealele într-o masă omogenă, este suficient pentru dvs. ca boabele să fie zdrobite de maxim 6 părți. În cele din urmă, obțineți un boabe care arată ca hrișcă. Dacă beți cafea într-un turc, atunci va trebui să fie redusă la dimensiuni mai mici.

Cum să preparați cafea verde naturală?

Înainte de a răspunde la întrebarea principală, trebuie să decideți dacă să preparați cafea verde. Bineînțeles că aveți nevoie și procesul este identic cu cel de cafea neagră obișnuită.

  1. Prima opțiune este folosirea turcilor. Puteți să-l cumpărați în aproape fiecare magazin unde sunt vândute produse de origine. Trebuie să adăugați apă turcului și să-l puneți în foc. Dacă pregătiți o băutură pentru o persoană, atunci trebuie să adăugați 3 ore la patul de cafea verde măcinat. Gatiti-va la foc, dar asigurati-va ca bautura nu fierbe. În momentul în care vedeți că cafeaua începe să fiarbă, îndepărtați turcul de foc, lăsați-l să stea puțin și apoi îl turnați în ceașcă și bucurați-vă de o băutură minunată.
  2. A doua opțiune este de a folosi o presă franceză. Acest dispozitiv poate fi găsit și în magazin, în plus față de cafea, mulți oameni fac ceai obișnuit. În partea de jos a presei de sacou pune cafeaua măcinată, cantitatea depinde de cât de mulți oameni se vor bucura de băutură. Apoi toarna toata apa fiarta si insistati timp de 10-15 minute. După aceea, apăsați miezul presei franceze în partea inferioară, astfel încât să separați fundul de cafea de lichid. Toată băutura este gata, puteți să-i turnați în cupe.
  3. A treia opțiune este o gheiză. În compartimentul inferior, turnați apa și acoperiți-l cu un filtru special, în care este necesar să umpleți cafeaua măcinată. Apoi strângeți capacul și puneți gheizerul pe un foc slab. Când apa începe să fiarbă, cafeaua va începe să curgă în rezervorul superior. cum să preparați cafea verdeOdată ce toată cafeaua se află în partea superioară, puteți scoate gheizerul din foc și îl puteți turna peste cupe.
  4. Ei bine, opțiunea cea mai economică este o cană regulată. Știm deja că pentru 1 ceașcă ai nevoie de 3 linguri de cafea verde, care trebuie turnată cu apă clocotită. Se lasă să se infuzeze timp de 10 minute și apoi se presează cafeaua, printr-o sită sau cel puțin prin tifon.

Așa că am aflat cum să facem cafea verde, acum trebuie doar să vă bucurați de această băutură, care vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus și să vă îmbunătățiți sănătatea. Apropo, dacă ați preferat pulberea sub formă de pulbere pentru a nu suferi în procesul de măcinare, atunci procesul de fabricare a berii este complet identic cu metodele de preparare a cafelei verzi în boabe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 − = 50