decât să înlocuiască proteinele

Deja de la primul loc de muncă prin fitness, mulți începători întreabă cea mai importantă (așa cum le pare) o întrebare - cum să fie cu o proteină. Pentru acest antrenor cu experiență și cu adevărat profesionist ar trebui doar să zâmbească, deoarece pentru proteinele începătorilor suplimente absolut nimic.

Înlocuiți proteina cu alimente sau înlocuiți alimentele cu proteine?

Problema cum să înlocuiți o proteină este în mod fundamental greșită. Deoarece suplimentele de proteine ​​au fost concepute doar pentru a înlocui (parțial) alimentele umane normale. Culturistii profesionisti au o sarcina musculara in crestere, respectiv, necesarul de nutrienti, sau, mai degraba, de proteine, creste. Proteina este doar proteină. Diferența sa față de ouăle, care sunt foarte proteine, prin faptul că este foarte concentrată, este de 90% proteină. Și ouăle, pe lângă proteine, conțin și grăsimi și carbohidrați.

Produse proteice

Dacă vă interesează în continuare ceea ce puteți înlocui proteina, trebuie să acordați atenție conținutului de proteine ​​din alimente. Asadar, culturistii profesionisti impotriva consumului de cocktailuri "aproape de proteine" de lapte, nuci, branza de vaci, etc., recomanda pur si simplu sa manance oua mai des.

Prin urmare, amintiți-vă lista simplă a produselor care înlocuiesc proteinele:

  • ouă și produse lactate;
  • decât puteți înlocui proteina

  • carne;
  • fasole;
  • pește și fructe de mare.

Cea mai bună proteină este asimilată din ouă, chefir, brânză de vaci, brânză, zer. Și atunci când consumați, trebuie doar să acordați atenție grăsimii sau, mai degrabă, cea mai mică valoare.

În general, nu trebuie să uităm că mușchii nu cresc din cauza cantității de suplimente de proteine ​​pe care le consumați, ci din cauza frecvenței și intensității instruirii. Mai mult, aportul de proteine ​​sub formă de pulbere cu o pregătire insuficient de intensă conduce la o creștere a sarcinii asupra rinichilor, deoarece muschii nu consumă toată proteina furnizată împreună cu aditivul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 1 =