cum să luați cărbune activat pentru pierderea în greutate

Scopul cărbunelui activ este încheiat în îndepărtarea din organism a tuturor dăunătorilor: produse de dezintegrare, toxine, zguri. Dar faptul că, cu ajutorul lui puteți pierde kilograme în plus, instrucțiunile nu spun un cuvânt. Cu toate acestea, mulți care au luat-o pentru a normaliza greutatea, a remarcat o tendință pozitivă. În plus, acest medicament normalizează procesele de defecare și curăță pielea de diverse dermatite și erupții cutanate. Recepția de carbon activ este o ocazie excelentă de a aduce figura înapoi la normal fără a afecta sănătatea.

Cât de corect să luați cărbune activat pentru pierderea în greutate?

Principalul lucru pe care îl acordați este forma medicamentului. Acest medicament trebuie consumat numai sub formă de tablete, dar nu și în geluri și pulberi. Se spune că durata de recepție a cărbunelui activ ar trebui să fie mai mică de paisprezece zile ca medicamentul are proprietăți de a neutraliza și îndepărta toți nu numai compuși nocivi, ci și elementele necesare pentru funcționarea normală a organismului.

Sfaturi despre cum să beți carbon activat pentru pierderea în greutate, va ajuta la evitarea numeroaselor efecte secundare:

  • beți tabletele ar trebui să fie cu aproximativ o oră înainte de mese;
  • în fiecare zi trebuie să beți un complex de vitamine și minerale pentru a compensa rezerva de elemente.

Acum hai să vorbim despre cât de mult să luăm carbonul activ și ce schemă. Există o metodă expresă. Este mai rapid și mai eficient. Dar este folosit în cazuri extreme. Aceasta constă în preluarea cărbunelui la o doză de câte un comprimat pe 10 kilograme de greutate corporală. Luați-l înainte de fiecare masă.

Există mai multe reguli de bază care vă spun cum să luați cărbune activat pentru pierderea în greutate:

  1. Recepție zilnică unică dimineața înainte de micul dejun din următorul calcul: 1 comprimat pentru fiecare 10 kg.
  2. Recepție înaintea meselor pentru trei comprimate cu 1-2 ore înainte de masă.

Pentru a face rezultatul mai vizibil, această metodă de a pierde în greutate trebuie combinată cu exerciții sportive și o alimentație adecvată. Toate aceste măsuri în complex sunt cheia succesului luptei împotriva depozitelor grase.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 + = 22