cum să nu mănânci seara dacă nu există voință

În fiecare zi, vă decideți că nu va mai avea seara și să stea pe o dieta, dar această zi mult-așteptata nu vine niciodată mâine. Și apoi trece ziua, săptămâna, luna trece, iar începutul unei noi vieți nu este vizibilă. Care este problema? Cum să găsiți în voi voința de a pierde în greutate? Din păcate, nu toată lumea are un astfel de caracter încât într-o singură zi să scape de obiceiurile vechi și să obțină altele noi. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă depuneți eforturi.

Dacă nu există suficientă voință pentru a pierde în greutate?

Dacă nu există nici o voință la dieta, puteți încerca pentru a face procesul de a pierde în greutate de distracție și de creație. Pentru început, trebuie să achiziționați scale care vă vor ajuta să vă captați realizările. Este important să fim realiști și să înțeleagă că, pentru o săptămână, nu va fi capabil să-și piardă în greutate, la 20 de kilograme. Stabiliți-vă un obiectiv realizabil, de exemplu: să pierdeți 2 kilograme în 7 zile. Săptămâna viitoare vă puteți dedica păstrării rezultatului. Pentru a realiza au fost mai clare, mai bine pentru a crea un grafic care indică cip în kilograme pentru anumite perioade de timp.

Cum de a instrui voința de a pierde în greutate?

Auto-hipnoza poate ajuta. Repetând în mod constant fraze speciale, vă puteți convinge că pierderea în greutate este destul de reală. Un stimulent bun nu este acolo, în seara, chiar dacă nu există nici o putere voință, este de a cumpăra dimensiunea haine placut mai mici. Chic rochie va fi un asistent excelent în scădere kilogramele în plus.

Este necesar să refuzi să vizitezi cafenele și cofetării, să nu păstrezi acasă stocurile de alimente cu conținut ridicat de calorii. Este important să ne amintim că dorința de a pierde în greutate trebuie să fie însoțită cât mai divers cu putință cum să găsească va puterea de a pierde in greutate Putere. În gătit, există multe feluri de mâncare delicioase care conțin foarte puține calorii.

Dacă vă urmăriți figura, nu gustați în mișcare. Mâncarea lentă și înghițită de mestecat contribuie la o saturație rapidă. În loc de gustări ușoare, este mai bine să beți un pahar de apă, ceai neîndulcit sau compot din fructe uscate fără a adăuga zahăr.

Cu compania pentru a pierde in greutate este mult mai eficient si mai distractiv. Khudey împreună cu o persoană apropiată, există o responsabilitate reciprocă, un sentiment de sprijin și o concurență sănătoasă. Ajutați-vă reciproc să creați diete pentru jurnal, unde puteți scrie rețete dietetice, rezultatele kilogramelor sărite, dietele plăcute și chiar fotografiile din seria "înainte" și "după".

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 55 = 57