cum să piardă în greutate într-o săptămână

Nu credeți publicitatea: este practic imposibil să pierdeți în greutate într-o săptămână, cu excepția cazului în care trebuie să pierdeți mai puțin de un kilogram. Veți elimina lichidul, conținutul intestinului, dar celulele grase nu se pot despărți atât de repede (cel puțin dacă nu sunteți afectat de cel mai puternic stres). Prin urmare, majoritatea modalităților de a pierde în greutate într-o săptămână nu dau rezultate durabile.

Scădere în greutate într-o săptămână este posibilă?

În ceea ce privește nutriția corectă, veți pierde nu mai mult de un kilogram sau două. Pe dieta potrivită în combinație cu sportul - aproximativ 2-3 kg. Pe diete nesănătoase care vă sparg metabolismul și activitatea organelor interne - până la 5 kg în medie.

Faptul este că organismul calculează consumul de energie pe baza greutății corporale și a altor parametri. Când masa se prăbușește brusc, apare dizarmonie, corpul începe să se rearanjeze încet. Avand in vedere ca a venit perioada de foame, corpul incepe sa cheltuiasca un minim de energie. O persoana din aceasta simte o scadere a fortei, slabiciunii si chiar a mancarii foarte limitate, nu pierde in greutate, pentru ca corpul a mers in modul de urgenta si a redus metabolismul.

De aceea se recomandă să mâncați și să scăpați în greutate prin metode sănătoase, altfel se produce eșecul general al activității organismului. În plus, dacă nu vă obișnuiți să mâncați în mod corespunzător, în orice caz veți câștiga din nou în greutate și veți sta pe diete. Dacă nu doriți să vă slăbiți temporar, este bine să lucrați imediat pentru un rezultat pe termen lung.

Cum să pierdeți în greutate într-o săptămână: un mod sănătos

Pentru ca organismul să înceapă să descompună celulele grase, care sunt în esență un depozit de energie, nu ar trebui să aibă suficientă energie din alimente. Puteți crea această situație în două moduri: prin reducerea hranei și adăugarea efortului fizic. Este cea mai eficientă combinare a acestor două metode.

Deci, ia în considerare o dietă sănătoasă bazată pe o nutriție adecvată, care vă va spune cum să pierdeți în greutate în 7 zile.

 1. Mic dejun: cereale sau orice fel de mâncare cu două ouă, fructe sau legume proaspete, ceai.
 2. Prânz: o porție de salată de legume, supă ușoară.
 3. Gustare după-amiaza: un măr sau o jumătate de pachet de brânză de vaci.
 4. Cina: piept de pui / pește / carne de vită + garnitură de legume (varză sau legume proaspete sunt cele mai bune).

Principalul avantaj al unei astfel de alimentații este că este sănătos și poate fi continuat atât timp cât este necesar pentru a obține rezultatele dorite. Nu scade corpul în stres, de ce puteți vorbi despre cea mai sănătoasă pierdere în greutate.

Cum de a pierde in greutate timp de o saptamana mai mult?

Dacă trebuie să pierdeți numărul maxim de kilograme, încercați o versiune mai grea a unei alimentații sănătoase:

 1. Mic dejun - un ou sub orice formă, cu salată de pește de mare.
 2. Prânz - legume proaspete, carne de vită cu un conținut scăzut de grăsimi (bucată mică).
 3. Snack-ul este mere.
 4. Cina - castraveți / varză / varza Peking de a alege, poate fi sub forma unei salate cu o jumatate de lingura de unt si suc de lamaie.

Ritmul va fi mult mai intens, dar mai întâi poate fi dificil să se mențină o astfel de dietă. În a treia zi, organismul va fi împăcat și va fi mult mai ușor.

Cum de a pierde în greutate în mod eficient într-o săptămână?

cum să piardă în greutate în 7 zile

Indiferent de optiunea de dieta pe care o alegeti, puteti imbunatati intotdeauna rezultatele prin adaugarea de sporturi. Deoarece pierderea în greutate este de numai o săptămână, activitățile trebuie să fie intense și zilnice:

 • 30 minute de sărituri cu frânghie (mai multe abordări pentru 5-10 minute);
 • 40 de minute de jogging (o dată pe zi);
 • 30-40 de minute de torsiune a cercului pe zi (cercul trebuie să fie mai greu și trebuie răsucite în mai multe moduri).

Pentru a vă simți bine, respectați regimul de băut: trebuie să consumați pe zi cel puțin 1,5-2 litri de apă curată (nu sucuri, compoturi etc.). Acest lucru va permite organismului să se restructureze cu ușurință și să reducă în mod eficient greutatea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3