cum să firați și să beți cafea verde

Obiceiul de a bea cafea verde dimineața este o modalitate excelentă de a vă acuza de vivacitate și de a vă reîmprospăta gândurile. Cu toate acestea, această băutură este folosită mult mai des în alte scopuri. Cum sa bei cafea verde in scopul de a pierde in greutate - acest lucru va spune nutritionisti.

Proprietăți utile de cafea verde

Cafeaua verde populară are o mulțime de calități utile:

  • protejează organismul de efectele negative ale mediului;
  • activează sistemul imunitar;
  • inhibă dezvoltarea tumorilor;
  • tonuri și revigorează;
  • purifica din toxine si toxine.

Cum să preparați și să beți cafea verde pentru pierderea în greutate?

Pregătiți cafea verde într-o mașină de cafea sau preparați-o direct într-o ceașcă. Cu toate acestea, cel mai popular și corect mod de a pregăti cafeaua verde este în turcă. Această metodă vă permite să extrageți beneficiul maxim din produs.

Cafea verde într-o slăbire turcă

ingrediente:

  • 2-3 lingurite cafea verde;
  • 200 ml de apă;
  • o felie de lămâie.

preparare

Apa se toarna in turc si se incalzeste. Nu aduceți la fiert, toarnă cafeaua. Se fierbe cafea la căldură foarte scăzută timp de 2-3 minute, fără a lăsa să fiarbă. Se toarnă cafeaua într-o ceașcă și se adaugă o felie de lămâie.

Particularitatea cafelei verzi pentru accelerarea pierderii în greutate este că nu este posibil să se adauge nici un fel de amelioratori de aromă, cu excepția lamaiei, deoarece acest lucru reduce eficacitatea instrumentului. Cei care doresc doar să înveselească pot adăuga cremă, zahăr sau alt îndulcitor la cafea verde.

Bea cafea verde dimineața după trezire. După micul dejun puteți servi micul dejun după 20-30 de ani. Într-o zi puteți bea 2-3 cești de băutură sănătoasă, dar de preferință nu mai târziu de 15 ore, altfel pot apărea probleme cu somnul.

Beneficiul pierderii în greutate de la consumul de cafea verde poate fi observat după o săptămână, dar va deveni mai evident după 1,5-2 luni. Și dacă ajustați suplimentar dieta în favoarea alimentelor mai sănătoase și creșteți activitatea motorie, pierderea în greutate va fi mai vizibilă.

cum să beți cafea verde slăbire

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 − = 42