cum să vă familiarizați în sala de gimnastică

De formare puteți profita la maximum de avantajele - și nu este vorba doar de un corp frumos, strâns și o dispoziție excelentă. Fetele singure pot folosi pe deplin sală de gimnastică ca o modalitate de a cunoaște un bărbat atractiv, atletic, fără obiceiuri proaste. Este tentant? Apoi aruncați înapoi jena și acționați!

Pregătirea

Înainte de a încerca să vă familiarizați, ar trebui să vă pregătiți puțin. Nu toate fetele cred că sala de gimnastică este locul potrivit pentru a arăta perfect, și asta e vina lor. Vei fi mult mai ușor pentru a afla dacă nu sunteți într-un tricou alungit și rulat „pantaloni sudoare“, dar într-un elegant și la modă treningul. Există multe astfel de lucruri:

 1. Antrenamentul nu este un motiv pentru a veni nevopsit. Desigur, machiajul de seara este irelevant, dar un pic rimel pe gene, dermatograf lumina si chapstick cu siguranță nu va face rău. Dacă aveți probleme cu pielea, utilizați o fundație.
 2. Multe fete vin la antrenament cu o coadă strâmbă pe spatele capului. Destul de bun pentru a face o tunsoare decent, care, în același timp, nu va interfera cu studiile - poate fi o panglica, un cucui sau o coada de cal.
 3. Alegeți haine frumoase pentru antrenament, asigurați-vă că este combinată cu pantofii.
 4. Nu folosiți parfum înainte de antrenament! Dar antiperspirantul trebuie să fie cu tine.
 5. Nu veniți să vă antrenați cu căști în urechi - așa că vă uitați împrejmuită de lumea exterioară.
 6. Luați necazurile pentru a afla numele simulatoarelor și a exercițiilor, citiți despre programele de formare, pentru a avea ceva de discutat cu atletul.

După o asemenea pregătire, veți observa că partea masculină a vizitatorilor vă atrage atenția când vă apar, frumoase și vesele, în ușile de la sală. Acum poți să acționezi!

5 moduri de a întâlni un bărbat în sala de gimnastică

Luați în considerare cele cinci moduri cele mai ușoare de a vă familiariza cu bărbatul care vă place într-o sală de gimnastică. Dacă considerați că aveți cu bună știință un interes comun, și anume sport, va fi destul de simplu.

 1. Solicitați ajutor. Ce ar putea fi mai ușor decât să ceară un om care „accidental“ sa dovedit a fi aproape, pentru a vă ajuta să se ocupe cu simulatorul sau pentru a clarifica diferența dintre abordarea de performanță cu brațele drepte sau îndoite? .. Lucrul cel mai important este de a face acest lucru le este ușor, cu un zâmbet. Dar nu pune întrebări stupide, va impresiona puțini oameni.
 2. - Ne-am intalnit mai devreme? O altă opțiune - poți să te gândești să treci cu o "victimă", și apoi, uneori, să vii și să spui: "Ne pare rău. Mă uit la tine, pentru că mi se pare că ne-am cunoscut înainte. Acum mă întreb dacă este așa sau nu. Nu ați venit la un concert săptămâna trecută? Dacă vă gândiți că în timp ce arăți minunat, omul va decide probabil să-și continue cunoștința, dacă, desigur, el este singur. În cele din urmă, îl puteți saluta mai târziu și puteți stabili treptat comunicarea.
 3. Joc pentru ochi. Cea mai ușoară cale este doar să te uiți periodic la acest om. Orice altceva se va face prin aspectul tău impecabil și bucuria lui față de faptul că i-ai plăcut atât de mult încât să nu-ți distrugi ochii. Cu toate acestea, în acest caz, este important să nu exagerați și dacă vedeți că nu caută să vă privească, este mai bine să nu continuați.
 4. Conversație prietenoasă. În sala de gimnastică, puteți vorbi mereu despre cum se suflă din fereastră sau despre ce a apărut un nou simulator interesant sau ce cum să vă familiarizați în sala de gimnastică vremea afara. Odată ajuns, nu vă fie teamă să adresați o persoană cu o conversație laică - aruncați câteva fraze și mergeți la un alt simulator. Nu vă obosiți, interesul pe care l-a prins și pașii viitori vă vor face singur.
 5. "Îmi pare rău că te cunosc ..." O altă modalitate ușoară - „accidental“ omul conversație auzit frumos cu prietenii săi, să zicem, nutriție sport, și să intervină: „Îmi pare rău, nu pot ajuta aici auzit ... și ai încercat tu însuți? Acum vreau doar și nu știu cu cine să mă consult ... ".

Principalul lucru de care aveți nevoie este un mic curaj și încredere în sine. Chiar și un ușor indiciu al interesului tău îl poate împinge pe om la acțiune.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − = 41