cum să mâncați modele

În exercitarea corpului subțire perfectă, mulți sunt dispuși să te infometezi și să încerce dieta cea mai incredibila prin citirea a căror divulgare nu ar putea ajuta gândesc la capacitatea și mintea dreptul inițiatoare lor. Cu toate acestea, există o categorie de persoane care se pot controla - acestea sunt modele.

Cum funcționează modelele de fapt?

Desigur, trebuie să se limiteze, dar cum altfel. Majoritatea au propriile jetoane specifice, permițându-le să fie în formă. De exemplu, Uma Thurman și Demi Moore pun accentul pe alimentele crude, folosind cantități mari de legume și fructe proaspete. Elizabeth Hurley și Doutzen Kroes se luptă pentru alimente separate. Aceste fete studiază tabele speciale de compatibilitate a produselor și nu consumă niciodată proteine ​​împreună cu carbohidrați sau carbohidrați împreună cu grăsimi.

Cum mananca celebrele modele?

Miranda Kerr își începe ziua cu un pahar de apă caldă cu lămâie, în timp ce Rosie Huntington-Whiteley conduce excesul în sala de gimnastică. Fetele din primăvara vieții nu au simțul de a se înfometa, deoarece organismul tânăr se confruntă încă bine cu digestia alimentelor, metabolismul este normal și, prin urmare, cu greutate nu există probleme.

Ce modele mănâncă în fiecare zi?

Cu toate acestea, caracteristicile dietei zilnice sunt disponibile. Iată produsele care predomină în meniul lor:

  • legume și fructe în stare proaspătă și tocată;
  • Cereale conținute în cereale și pâine integrală;
  • carne slabă și pește;
  • produse lactate fermentate.

Vorbind despre modul în care să se hrănească regina podiumurile de modele de top, este de remarcat faptul că tot ceea ce ei au câștigat prea mult, ele sunt conduse de zile de repaus alimentar, preferând să utilizeze un minim de produs, și numai util și conținut scăzut de calorii. Și cel mai important - nu mănâncă cu 3-4 ore înainte de culcare.

Model mono-dietă

cum să mănânci modele de top

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 86