dans aerobic

Cea mai bună modalitate de a tonifia întregul corp, de a avea o stare bună și de a arde cantitatea maximă de calorii și de depozitele de grăsimi este dansul de aerobic. Poate că atât de multe emoții pozitive, combinate cu beneficii pentru organism, este dificil de găsit în alte tipuri de fitness! La aceste sesiuni nu va fi capabil să se miște ritmic și întinde întregul corp, dar, de asemenea, stropi emoții negative numai - pentru că aceasta este ceea ce ne ajută să facem dans! De asemenea, este remarcabil faptul că astfel de activități nu doar inspiră și dau o încredere, ci vă permit să simțiți mai bine ritmul.

Muzică pentru dans aerobic

O dispoziție specială în clasă este oferită de coloana sonoră. Muzica este de obicei ridicată veselă, veselă, populară - așa că vrea cu adevărat să danseze. În plus, se schimbă în mod constant, astfel încât într-o oră veți învăța multe lucruri noi. De obicei, clase combina o varietate de opțiuni de asteptare: dans aerobic include latino, jazz, modern, și chiar unele elemente de dans oriental! Aparent, a jucat un rol important în faptul că această direcție este acum atât de populară. În plus față de clasele combinate, conduc adesea clase mai înguste: aerobic de jazz, aerobic strip, aerobic funk, aerobic hip-hop și altele.

În plus, există o altă direcție populară - dans aerobic pas. Acesta este un tip rar, în cazul în care lucrul cu pasul este combinat - un pas special, care permite de mai multe ori să crească sarcina, cu mișcări de dans. Este mai bine pentru începători să aleagă un lucru și apoi să treacă la o astfel de viziune complexă combinată. Aerobica de dans la domiciliu implică, de asemenea, pornirea cu mai multe variații simple și, de preferință, sub o lecție video.

Dans aerobic pentru pierderea în greutate

Este dificil să vă imaginați un mijloc mai adecvat pentru a scăpa de excesul de greutate, mai degrabă decât lecțiile de aerobic de dans. În aceste clase, puteți arde aproximativ 10 calorii pe kilogram de greutate pe oră, adică 650 de calorii pe sesiune, la o greutate de 65 kg.

Popularitatea mare a câștigat direcția Latinei pentru harul său inexprimabil și incendiar. Merită să vă amintiți că, în aerobic, aveți întotdeauna nevoie de un cadru relaxat al picioarelor - și un deget de la picior, și nu invers, ca și în dansurile profesionale.

Aerobica de dans pentru începători implică de obicei o structură clasică - o încălzire, o parte importantă și o agitație. Baza este un set special de pași, majoritatea fiind utilizați în alte tipuri de aerobic. Să luăm în considerare unele:

dans aerobic pentru a pierde in greutate

  1. Marsh de mers pe jos: Piciorul Bent este pus pe șosete, genunchi arata in interior, greutatea corpului pe călcâi, și apoi straightens genunchiului și coapsei lasă treptat la o parte.
  2. măturică - introduceți două etape: prin "unu" - pasul spre lateral și pasul încrucișat cu celălalt picior din spatele primului; pe "două" - pas cu primul picior în loc.
  3. pivot - Pasul de aerobic clasic: Pasul, apoi întoarceți piciorul de sprijin.
  4. Mambo! - treci în trei conturi: prin "unul" - un pas încrucișat cu piciorul de conducere în fața celui care îl sprijină; pe "două" - pas în locul piciorului de sprijin; pe "trei" - înlocuim piciorul de conducere cu piciorul de sprijin.
  5. Principalul pas al Mambo - pas pe două contează, începe cu zbura care duce piciorul de la genunchi: cu "un" - pas înainte cu piciorul de plumb și imediat după pasul respectiv în locul piciorului de sprijin; pe "două" - înlocuim piciorul de conducere cu piciorul de sprijin.
  6. Pasul de bază este samba - pasul două conturi: pe „unu“ - cel mai important pas înainte piciorul - și imediat - suportul pentru picior pas înainte (mai târziu - înapoi) și în lateral; (data viitoare din spate.) pe "două" - înlocuim piciorul de conducere cu piciorul de sprijin.

Nu este nimic mai ușor decât să pierzi în greutate în timp ce dansezi, în cursurile de aerobic. La început, mișcările par complicate în doar câteva săptămâni, îți vei aminti totul. Principalul lucru, faceți 2-3 ori pe săptămână și mâncați bine, iar rezultatul nu va dura mult.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 37 = 42