de ce nu puteți mânca castraveți și roșii împreună

Castraveții și roșiile au o structură diferită. Din acest motiv, asimilarea acestor legume de către organism are loc cu intensități diferite. Desi este cel mai usor de preparat o salata cu calorii reduse, gustoasa. Dar nu totul este atât de simplu.

Care este diferența?

Cum să înțelegeți de ce nu puteți mânca castraveți și roșii împreună - răspunsul este simplu. Roșiile au un mediu acid, iar castraveții au un mediu alcalin. Este suficient să amintim cursul de chimie școlară pentru a înțelege consecințele. Reacția este inevitabilă. Numai toate procesele vor avea loc în organism. Prin combinarea acestor legume, primim sare. Și de ce mai are nevoie de sare pentru organism? Acest lucru duce la o sarcină suplimentară asupra rinichilor și a ficatului. Ca rezultat, filtrarea corpului încetinește.

Chiar și roșiile și castraveții nu pot mânca împreună, deoarece roșii conțin askorbinku și castraveți - askorbinazy. Adică, o a doua enzimă suprimă primul și legumele sunt digerate mai rău. Se pare că pentru asimilarea fiecărui produs sunt necesare anumite enzime. Împreună, ele nu sunt digerate. În acest sens, nutriționiștii recomandă roșiile și castraveții tăiați în plăci separate. Deoarece fibre dietetice este atat de bun pentru sanatatea ta, nu oferă șanse produsele rămân nedigerate în organism. Combinația de roșii și castravete duce la distrugerea de vitamina C. Deci, îndoieli cu privire la beneficiile de salata de vara cu roșii și castraveți nu sunt nefondate, atunci când cineva este interesat de, este posibil să mănânce castraveți cu roșii împreună.

Mai multe castraveti sunt foarte acide, asa ca folositi-le cand roșiile și castraveții nu pot fi mâncați împreunăulcer gastric și gastrită acută nu este recomandată din cauza riscului de aciditate crescută în tractul digestiv.

Un pic despre beneficiile produselor

Nu uitați că fiecare legume este un puț separat de substanțe nutritive utile. Prin urmare, salate de legume de vară pot alterna. Apoi, nu trebuie să vă faceți griji dacă puteți mânca roșiile și castraveții împreună. Din punct de vedere medical, chemarea de a nu mânca aceste legume împreună este pe deplin justificată. Tinerii sunt puțin probabil să-i acorde atenție. Dar persoanele în vârstă sunt deja mai pretențioase în ceea ce privește consumul de alimente, din cauza numeroaselor contraindicații.

De mult timp, sa observat că, cu o alimentație separată (la momente diferite de a mânca), procesele metabolice sunt mai ușoare. Organismul se ocupă rapid de sarcina de digerare a fiecărui produs.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

52 + = 62