dieta 7 kg timp de 7 zile

Marele eveniment se apropie, dar încă nu ați ajuns să formați? Încercați o dietă "minus 7 kg pe săptămână". Desigur, 7 kg pe ea vor putea să scadă doar pentru cei care cântăresc mai mult de 90 kg și se vor angaja intens în sport. O persoană obișnuită cu o cantitate mică de exces poate obține o reducere de 3-4 kg.

Dieta de 7 kg - baza

Aceasta este o dietă clasică pe termen scurt, cu conținut scăzut de calorii, care mai mult decât ajută la prevenirea grăsimii, care este cauza excesului de greutate, dar pentru a elimina lichidul din corp și pentru a curăța conținutul stomacului și intestinelor. În scopul de a consolida și de a multiplica rezultatul, după ce această dietă ar trebui să meargă la dieta corectă - acest lucru va păstra greutatea și a evita setul său ascuțit.

Uitați-vă la lucruri realist: dieta va ajuta să pierdeți 7 kg numai pentru cei pentru care este de până la 7% din greutate. Acei oameni, a căror greutate fluctuează aproximativ 65 kg, nu va avea un rezultat, deoarece este mai mult de 10% din greutatea corporală. Chiar dacă sistemul ar putea acționa în acest fel, ar fi în detrimentul metabolismului și nesigur pentru toate sistemele corpului.

Dieta 7 kg timp de 7 zile

O astfel de dietă, ca și minus 7 kg, presupune o dietă strictă și trebuie observată fără o singură deviere, astfel încât sistemul să funcționeze. Dacă dietele stricte nu sunt pentru dvs. - căutați altă opțiune.

Dieta pentru toate cele 7 zile:

Prima zi: sunt permise numai lichide și orice feluri - băuturi, kissels, compoturi, sucuri, ceai, cafea, chefir, lapte, toate produsele lactate acide, inclusiv iaurturile. O condiție - zahărul nu poate fi adăugat.

A doua zi: numai legumele sunt permise - orice. Accentul principal ar trebui să se facă pe un conținut scăzut de calorii legume: castraveți, toate tipurile de varză (atât albe și roșii, la Beijing, varza de Bruxelles, conopida, broccoli, etc), salate cu frunze.

Ziua 3: sunt permise numai lichide (a se vedea prima zi).

A 4-a zi: numai fructe sunt permise, orice. Principalul accent se pune pe toate fructele citrice, în special pe grapefruit, dieta 7 kg pe saptamanakiwi, mere, pepene verde, piersici.

A 5-a zi: sunt permise numai produse proteice - carne slabă, carne de pasăre, pește, lapte, brânză de vaci, brânză, toate produsele lactate și băuturi.

A 6-a zi: sunt permise numai lichide (a se vedea prima zi).

A șaptea zi: trecerea la dieta corectă, care ar trebui respectată cât mai mult posibil pentru a păstra rezultatele. Pentru micul dejun - orice fel de mâncare din câteva ouă și ceai. Pentru cină - supă ușoară. Pentru cină - o salată de legume proaspete și o porție de carne / pește / păsări de curte.

În plus față de dieta descrisă este posibil și necesar să se adauge 4-8 pahare de apă pe zi. Cel mai bine este să o luați înainte de a mânca, puteți adăuga o felie de lămâie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 68 = 71