culoare

O operă de artă este așa-numita dietă, ceea ce înseamnă utilizarea zilnică a produselor de o singură culoare. Această dietă este potrivită pentru mulți oameni, deoarece este nutritivă, echilibrată și eficientă.

Dieta colorata pentru pierderea in greutate

Experimentele au arătat că fiecare culoare are un anumit efect asupra stării mentale și emoționale a unei persoane. Substanțele pigmentare responsabile pentru colorarea produselor afectează activitatea corpului, declanșând în acesta procesele de pierdere în greutate și au un efect terapeutic-profilactic. O dietă multicolore poate crea valuri energetice organelor interne, afectând astfel munca lor.

Dieta de 7 culori

Fiecare metodă de scădere în greutate are avantajele și dezavantajele sale, comparația cărora ajută la alegerea corectă. Avantajele unei diete color includ o selecție largă de alimente, o scădere ușoară a greutății și o dietă echilibrată. Dieta după culoarea produselor are un număr de contraindicații, deci nu poate fi utilizată în prezența alergiilor, diabetului și a problemelor cu sistemul digestiv. Este interzisă scăderea în greutate a bolilor cronice ale ficatului și rinichilor.

Dietă după culoarea produsului pentru săptămână

Pentru a pierde in greutate, ia in considerare o anumita lista de reguli. În primul rând, ar trebui să abandonați mâncarea dăunătoare figurii: coacere, fast-food, prajit, sărat, dulce și așa mai departe. Aduceți-vă dieta, nu confundați alimentele naturale și vopsite. Dieta colorată pe șapte zile implică o alimentație fracționată, care este importantă pentru menținerea metabolismului și pentru buna funcționare a sistemului digestiv. Trebuie să pregătiți în mod corespunzător mesele, alegând pentru acest fel de gătit, coaceți, coaceți și gătiți pentru un cuplu.

dieta 7 culori

Dieta color pentru pierderea în greutate - meniu

În fiecare zi, această tehnică are culoarea proprie, concentrându-se asupra căreia este necesar să alegeți produsele alimentare. Din listele de mai jos, se recomandă alegerea a cel mult cinci poziții, de la care se pregătesc mesele pentru o zi. O dieta colorata, meniul pentru care nu este stricta timp de o saptamana, ofera fiecarui om posibilitatea de a alege feluri de mancare pentru sine, concentrandu-se pe regulile existente.

  1. Ziua # 1 - alb. Include alimente care curăță corpul și energizează. Majoritatea produselor din această zi sunt bogate în carbohidrați, deci nu va trebui să suferiți de foame. Permise pe o dietă coloră: orez, cartofi, produse lactate, paste făinoase din grâu dur, banane, conopidă, pește alb, carne de pasăre și proteine ​​din ouă.
  2. Ziua №2 - roșu. Mâncarea din această culoare promovează arderea activă a caloriilor și îmbunătățește circulația sângelui. În plus, are o mulțime de fibre. Dieta colorată permite în aceste zile: mere roșii și ardei roșii, roșii, sfecla, zmeură, carne roșie și fasole și așa mai departe.
  3. Ziua # 3 - verde. Alimentele de această culoare ajută la normalizarea activității sistemului nervos, menține echilibrul hormonal și saturează organismul cu magneziu. Puteți găsi astfel de produse: verdețuri, broccoli, mere verzi, mazăre, kiwi, castraveți și fasole de coarde.
  4. Ziua # 4 - portocaliu. Alimentul cu pigment portocaliu îmbunătățește metabolismul și circulația sângelui, crește starea de spirit și întărește imunitatea. Pentru a purta: un dovleac, un pește roșu, caise, portocale, miere, caise uscate, piper dulce de portocale și așa mai departe.
  5. Ziua # 5 - violet. Meniul din această zi va ajuta la întărirea imunității, îmbunătățirea circulației sângelui și a funcționării sistemului nervos. Astfel de produse sunt permise: vinete, struguri negri și coacăze, afine, varză roșie, busuioc și ceapă purpurie.
  6. Ziua №6 - galben. Această culoare îmbunătățește starea de spirit, creierul și sistemul digestiv, este, de asemenea, util pentru pancreas, ficat și vasele de sânge. În dietă pot fi: porumb, dovlecei, brânză, ananas, ardei galben și mere, două gălbenușuri, muștar și altele.
  7. Ziua 7 - incoloră. Această descărcare, în timpul căreia puteți bea numai apă obișnuită.

culoare

Dietă de culoare - rezultate

Înainte de a începe să utilizați metoda propusă de a scădea în greutate, trebuie să înțelegeți ce rezultate se pot calcula după finalizarea acesteia. Cantitatea de kilograme pierdută depinde direct de indicatorii inițiali ai scalei, dar, în medie, dieta a șapte culori ajută la aruncarea a 3-7 kg. În plus, are o serie de acțiuni benefice asupra organismului: îmbunătățește starea pielii, activitatea creierului și funcționarea sistemului nervos, normalizează digestia și întărește țesutul muscular. O dietă colorată face o citire eficientă a corpului din zgură.

Dietă colorată - rețete de feluri de mâncare

Există un sortiment vast de feluri de mâncare care pot fi utilizate pentru această metodă de a pierde în greutate. Pentru o zi albă, puteți găti pui sau pește într-un sos cremos, iar pentru roșu, carne de vită în sos de rodii, salată coreeană de sfeclă și diferite deserturi. O dieta pentru flori permite o zi verde, sunt numeroase salate, supe verzi, piure de cartofi si bucatele de mazăre. Pentru o zi portocalie, vine o salată de fructe, morcovi coreeni și piure de dovleac. Meniul violet: vinete roșii, salate de varză roșie și fructe.

dieta 7 culori
dieta șapte culori
meniu de dieta color pentru saptamana

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =