cârnați

Acum, dieta cu cârnați câștigă popularitate, al cărei regim se bazează pe utilizarea unei delicatese preferate. Și în timp ce unii apucă în cap, alții merg la magazin și cumpără cârnați. Care vor fi consecințele și dacă veți pierde în greutate pe o astfel de dietă - citiți în acest articol.

Conținutul caloric al cârnaților

Cei care au cel puțin o înțelegere minuțioasă despre nutriția adecvată sunt îngroziți de numele dietei. În plus, în cârnați medie 450-500 de calorii pe 100 de grame - și aceasta este jumătate din norma de zi cu zi pentru o fată de slăbire.

Dieta pe cârnați

Diferite site-uri internet oferă diferite tipuri de diete - vom analiza cele mai populare versiuni.

Una dintre diete presupune o dietă slabă: fiecare 2,5-3 ore trebuie să mănânce un sandwich cu cârnați. Și așa - 10 - 14 zile. Există mai multe opțiuni - această dietă pe cârnați fierți sau pe cârnați afumați.

Există, de asemenea, un fel de cârnați mai blânzi:

  1. Micul dejun - ceai.
  2. Al doilea mic dejun este un ou.
  3. Pranz - cârnați sau cârnați - 200 g.
  4. Gustare după-amiază - 100 de grame de brânză.
  5. Cea de-a doua gustare este de 250 de grame de brânză de vaci fără grăsimi.
  6. Cina - un pahar de 1% chefir.

Această dietă ar trebui, de asemenea, să stea 10 zile. Este mult mai logic decât cel precedent, dar nu este mai puțin dăunător corpului.

Este posibil să cârnați pe o dietă?

Dacă nu ați achiziționat un șuncă de casă și nu ați mâncat cârnați, acest produs poate fi clasificat ca nesigur. Citiți compoziția: în afară de carne este slănină, stabilizatori de culoare, arome, amplificatori de aromă, proteine ​​vegetale (care este aproape întotdeauna OMG soia) și mulți alți aditivi chimici. Și acum imaginați-vă că acest cocktail nuclear de substanțe cu nume suspecte devine principala dvs. hrană pentru o treime a lunii! cârnați calorii

Cârnați - produsul este foarte gras și nu întotdeauna sigur. Chiar și acele site-uri care publică aceste dieta cârnați absurd cu legenda „uimitor de eficient!“, Nu uita să subliniem faptul că acest aliment este periculos pentru oricine, cu probleme ale tubului digestiv, ficatul și rinichii (și ceea ce este mai mult, ea poate provoca probleme). În plus, abundența aditivilor chimici poate declanșa dezvoltarea unei reacții alergice.

concluzie: dieta cu cârnați este periculoasă pentru sănătate. În plus, după ședința de pe acest regim alimentar cu aromă de 10 zile, vă va strica gustul natural și, de obicei, fierte sau coapte din carne va părea fără gust. Astfel de experimente asupra organismului este mai bine să nu, cu atât mai mult ca orice dieta pe termen scurt oferă aceleași rezultate pe termen scurt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 31